- 9,336
- 4,644
- 113
Kripto paradan kopyala at o anında geçerKaçlık
Kripto paradan kopyala at o anında geçerKaçlık
O kadar yüksek mi ciddenTek bloğuna bile 2 oran açıyorlar bunun
Evet pusula da oynamıştım bi kere de bayadır oynamıyorum son dönemde çok yapıyorsa belki düşmüştür ama tek blok açıyorlar ondan eminim 2 açmıyorlarO kadar yüksek mi cidden
Aleyküm selam zengin
Nerde ?Para alışverişi yasak beylerrrrr
Aynen kanka da bu sitenin donmalarına sıçıyım. Freebet yerine uefa bonusuna tıklsmışım canlı drsteğe yalvarıyorum düzelt diye@AnthonyEdwards geçti siteye
As hoşgeldin bitti mi
Düzeltir. Trx i sil ordanAynen kanka da bu sitenin donmalarına sıçıyım. Freebet yerine uefa bonusuna tıklsmışım canlı drsteğe yalvarıyorum düzelt diye
YokAs hoşgeldin bitti mi
DüzelttiAynen kanka da bu sitenin donmalarına sıçıyım. Freebet yerine uefa bonusuna tıklsmışım canlı drsteğe yalvarıyorum düzelt diye
Nerden geldigimizi unutmayalım diye uğruyorum aradaAs hoşgeldin bitti mi
Ciktin mi la hayırdır bugunNerden geldigimizi unutmayalım diye uğruyorum arada
Ya bi git lan hshhssNerden geldigimizi unutmayalım diye uğruyorum arada
Umarım sadece bunun için grlirsin bundan sonra. Çok iyi kasan var acele etme sakın. Parayı ksybetmek bişe değil psikolojini kaybetmeNerden geldigimizi unutmayalım diye uğruyorum arada
Yav krdsm cebimize giren 2 kuruş para burayı unutmama engel miUmarım sadece bunun için grlirsin bundan sonra. Çok iyi kasan var acele etme sakın. Parayı ksybetmek bişe değil psikolojini kaybetme
3 top çalma 3 blok artı td. Sanki birileri demişti bugün deli oynayacak diye ya kimdi acaba oEvet pusula da oynamıştım bi kere de bayadır oynamıyorum son dönemde çok yapıyorsa belki düşmüştür ama tek blok açıyorlar ondan eminim 2 açmıyorlar