- 19,369
- 24,642
- 113
İkinci yarı atılacak 1 goal kasaya +12 kar demek
Ben oynamadım para lazımSen ne oynadin atam
2 den 2 mi diyim handikap 2 mi diye baktım baktım 2 den 2 yi bulamadım handikap oynadım ortak bi kupon daha var son maç onda direk Trabzon yener var Ahmet’le bakalım maç sonu ne oljcak @makina123 geliyoruzzz
Geldi sayİkinci yarı atılacak 1 goal kasaya +12 kar demek
😑😑Ben oynamadım para lazım
Hızlı gelin bol şans2 den 2 mi diyim handikap 2 mi diye baktım baktım 2 den 2 yi bulamadım handikap oynadım ortak bi kupon daha var son maç onda direk Trabzon yener var Ahmet’le bakalım maç sonu ne oljcak @makina123 geliyoruzzz
umarım ilk yarı böyle biter yoksa 1-1 e gelırse ıkıncı yarı kitleniyor bıtsın boyle devreGeldi say
Şans sizinle olsun2 den 2 mi diyim handikap 2 mi diye baktım baktım 2 den 2 yi bulamadım handikap oynadım ortak bi kupon daha var son maç onda direk Trabzon yener var Ahmet’le bakalım maç sonu ne oljcak @makina123 geliyoruzzz
olm bugun kazanmayan kaldı mı dıye sormak lazım eğer bu macta 1 goal olursa benimde kupon tutuyo kuponu tutmayan kalmadı shellacı etıketleyın winners olarak değiştirsin konuyu2 den 2 mi diyim handikap 2 mi diye baktım baktım 2 den 2 yi bulamadım handikap oynadım ortak bi kupon daha var son maç onda direk Trabzon yener var Ahmet’le bakalım maç sonu ne oljcak @makina123 geliyoruzzz
Konunın sahibi nolm bugun kazanmayan kaldı mı dıye sormak lazım eğer bu macta 1 goal olursa benimde kupon tutuyo kuponu tutmayan kalmadı shellacı etıketleyın winners olarak değiştirsin konuyu
bugunu sigarasız bitiren yoktur bu konuda ahmetle doktorada ben atacam kansızda attı birkaç kisiyeKonunın sahibi n
Zeki Müren de bizi görecek mibugunu sigarasız bitiren yoktur bu konuda ahmetle doktorada ben atacam kansızda attı birkaç kisiye
atılmadı mı sana paraZeki Müren de bizi görecek mi
Ben varım herkes neden beni dışlıyorbugunu sigarasız bitiren yoktur bu konuda ahmetle doktorada ben atacam kansızda attı birkaç kisiye
Memurları hor görüyorlar memurlar 1 emekliler 2Ben varım herkes neden beni dışlıyor![]()
2 oluyordu olmadıGooolllll
Bu yüzden iktidar olamıyorlarMemurları hor görüyorlar memurlar 1 emekliler 2
Bizim kızgın atmamız yetmiş puahahaKonu kapanınca daimona dm attım açsın diye durumu izah ettim. Sen de atmış mıydın @Losers