- 9,466
- 4,765
- 113
Ahmet sabahın acısını cikaracakGooolllll
Ahmet sabahın acısını cikaracakGooolllll
O da olacak o da olacak2 oluyordu olmadı
Yeni uyandım ama kazanıyoruz kokoreç söyledim keyifler gıcırolm bugun kazanmayan kaldı mı dıye sormak lazım eğer bu macta 1 goal olursa benimde kupon tutuyo kuponu tutmayan kalmadı shellacı etıketleyın winners olarak değiştirsin konuyu
Biz kaldıkbugunu sigarasız bitiren yoktur bu konuda ahmetle doktorada ben atacam kansızda attı birkaç kisiye
Dm ye bakar mısın kadim dostum @TommyEgan@TommyEgan şu dm ye bak
ben texas smokehouse çift et yedım burger kıngde ındırım vardı yanına da 2 tavukburger soyledm 1kya bedavaya doyduk sabahYeni uyandım ama kazanıyoruz kokoreç söyledim keyifler gıcır
Hakanim sigara paran yoksa atayım da bu konuyu bi sal be kardeşimBiz kaldık
Okumadım da güzeldir yediğine göreben texas smokehouse çift et yedım burger kıngde ındırım vardı yanına da 2 tavukburger soyledm 1kya bedavaya doyduk sabah
senden fb alcaz kazanc olursa 1 k sendeBen varım herkes neden beni dışlıyor![]()
Tahirxim senle konuşmadım kiHakanim sigara paran yoksa atayım da bu konuyu bi sal be kardeşim
Tamam reissenden fb alcaz kazanc olursa 1 k sende
Sende mi görünmezsinBen varım herkes neden beni dışlıyor![]()
Yeni uyandım ama kazanıyoruz kokoreç söyledim keyifler gıcır
Afiyet olsun o ne lanğuahahben texas smokehouse çift et yedım burger kıngde ındırım vardı yanına da 2 tavukburger soyledm 1kya bedavaya doyduk sabah
Konu sahibi rica etti de ondan diyorumTahirxim senle konuşmadım ki
Teşekkür ederim gerek yokKonu sahibi rica etti de ondan diyorum