- 1,086
- 368
- 83
yönlendirme olmasın bana göre kgbeyler yarınki borussia dortmund maçına ne girilir kg mi girilir yoksa 1.yarı 1.5 üst mü
yönlendirme olmasın bana göre kgbeyler yarınki borussia dortmund maçına ne girilir kg mi girilir yoksa 1.yarı 1.5 üst mü
Kanka ben seyir zevki olarak bakıyorum. O dönemlerde oyun bugünün oyunu gibi değildi haliyle. Olmayacak yerden pas atıyodu rondo. Pass fake tapıp turnike atıyodu falan. Highlight çıkarıyodu yani kısaca o hoşuma gidiyoduVoleybol mu lan bu pasorlugu iyi iyi diye tutturuyon sutu sıfır olan adamlardan bi cacık olmaz
Kareasdan 30 lira kayıp bonusu aldım şimdi bunu katlıyorum izleSite doğru da çekimi ödenmiyor beklemede diyodu
TamamKanka ben seyir zevki olarak bakıyorum. O dönemlerde oyun bugünün oyunu gibi değildi haliyle. Olmayacak yerden pas atıyodu rondo. Pass fake tapıp turnike atıyodu falan. Highlight çıkarıyodu yani kısaca o hoşuma gidiyodu
12 maç 3.5 üstKareasdan 30 lira kayıp bonusu aldım şimdi bunu katlıyorum izle
500 var atayım 3 maç kupon yap ortak olalımKareasdan 30 lira kayıp bonusu aldım şimdi bunu katlıyorum izle
Gün içinde yapalım kanka onu. Futbol bülteninde500 var atayım 3 maç kupon yap ortak olalım
Max 30 katı çekim onu kodla yaparım12 maç 3.5 üst
Kalmayabilir soyliyim hshddssGün içinde yapalım kanka onu. Futbol bülteninde
Ahhdhsjaj bana mı atcan yoksa ben maç mı veriyim nasıl yapcazKalmayabilir soyliyim hshddss
Bilmem atayım sana istiyorsanAhhdhsjaj bana mı atcan yoksa ben maç mı veriyim nasıl yapcaz
atarMiami 22 atar dedik 1.5dk daha boş geçti ne adi takım ya
At kanka ben yasaklı platformdan kuponu atarım sana 2 basket 1 futbol yaparım total 4 oran falan. Atıyım ibanBilmem atayım sana istiyorsan
atar
[/QUOTE
Nere atacak 2dk kaldı
Olur at agaAt kanka ben yasaklı platformdan kuponu atarım sana 2 basket 1 futbol yaparım total 4 oran falan. Atıyım iban
2 dkdır boşben yazdığımda 4dk vardı 😅