- 36,734
- 28,956
- 113
Senden olsa olsa deandre jordan vardı o olur herifin yetenek sıfırdı sadece boyu var diye nba deydiLa bende oynuyordum lise ve üniversite takımında 4 numara 1.9 boy dirk nowitski misali step back 3 luklerim vardi
Senden olsa olsa deandre jordan vardı o olur herifin yetenek sıfırdı sadece boyu var diye nba deydiLa bende oynuyordum lise ve üniversite takımında 4 numara 1.9 boy dirk nowitski misali step back 3 luklerim vardi
sen cok tassakli bi insan gibi geliyosun bana yaforum yokken onlar vardı herkes az cok haddini bilir parayı vurmuşsun ooo derler bende yemeklerini söylerim olay kapanır kimse benden para istemez bende hiç istemedim
Senle olan bı anim vardı hiç unutmuyorum mkforum yokken onlar vardı herkes az cok haddini bilir parayı vurmuşsun ooo derler bende yemeklerini söylerim olay kapanır kimse benden para istemez bende hiç istemedim
anlattSenle olan bı anim vardı hiç unutmuyorum mk
Yok Andre Drumund awSenden olsa olsa deandre jordan vardı o olur herifin yetenek sıfırdı sadece boyu var diye nba deydi
Yatırım yapılmıyo kanka. Bi iki seneye yine alt liglere gider ts. Burda o kültür yok. Futbol şehri burası insanı düz. Getir ts ye norveçli forvet nijeryalı kanat bitti gitti1.ligde iyi gidiyorlar sende orada olabilirdin hahhds
durup dururken yarıldım gene gece geceanlatt
bu arada ayıptır söylemesi bende 2.ligde çorumspor fk da forma giydimYatırım yapılmıyo kanka. Bi iki seneye yine alt liglere gider ts. Burda o kültür yok. Futbol şehri burası insanı düz. Getir ts ye norveçli forvet nijeryalı kanat bitti gitti
Sorloth Nwakaeme diyorsunYatırım yapılmıyo kanka. Bi iki seneye yine alt liglere gider ts. Burda o kültür yok. Futbol şehri burası insanı düz. Getir ts ye norveçli forvet nijeryalı kanat bitti gitti
semih kılıcsoy gelir kankaJojonun özellerden gelen olur mu acaba yav
benim forum hayatimla real hayatim cok baska reis cevrem cok sever beni para mevzu değildir adamlıktır mevzu ben birinin yanına giderken param yeter mi diye hiç kendimi sorguladıgımı hatırlamıyorum kımın parası varsa hesabı oder kahpelik olmazsen cok tassakli bi insan gibi geliyosun bana ya
Bende kyrie irvingYok Andre Drumund aw
Aynen öyle kanka. Bu şehrin tek istediği oSorloth Nwakaeme diyorsun
Sil silNiye cümleye küfürle giriyon yüz kere uyardı shell illa banlanacan burdan düzenle şunu silecem bunu
yok almadim da harbiden alacaktım sıfıra kepenk vurmuştuk cunku aklımdan geçti de elim gitmedidurup dururken yarıldım gene gece gece
Senle gene tam bitiklerdeyiz sen cafedesin bana yaziyon lan kasa hemen yanımda 1k alsam anlar mi sonra diyon neyse tanıdık filan ama şüpheliyim sen almissindir
Ben rajon rondo ve ricky rubio hayranıydım. Bayılırdım onlaraBende kyrie irving
Harbi kötü zamanlardiyok almadim da harbiden alacaktım sıfıra kepenk vurmuştuk cunku aklımdan geçti de elim gitmedi
Paramı göndermeden banlanma kardeşimSil sil
kanka aklımda tam öğle saatlerinde uyanıp favori menüsünü sipariş eden ardından janti giyinip dışarı çıkan 3 5 ezeli dostundan başkasını görmeyen yakışıklı uzun süreli bi ilişkiye sahip birisin şuandabenim forum hayatimla real hayatim cok baska reis cevrem cok sever beni para mevzu değildir adamlıktır mevzu ben birinin yanına giderken param yeter mi diye hiç kendimi sorguladıgımı hatırlamıyorum kımın parası varsa hesabı oder kahpelik olmaz