Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akgul383

Ya herro ya merro
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,217
3,293
113
2 oldu yatan kupona gülüyorsun ben seni kaale almıyorum burası benim mekanım gelme de bakmada kardeşim beni de seni de bilen biliyor iyi günlerin olsun
Sen benim kardeşim oluyorsun ilk önce 15 yaş küçüksün burda ahkam kesme bide yani bizi bilen bilir kimseye yağcılık yaptığımız da yok Allah’a şükür hadi bakalım kardeşim benim😂

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,000
23,657
113
vay be yeğen. özlemişim burayı. yaklasık 4 saattir girmiyorum. kaybedenler kulubunden ayrılmak üzereyim. en azından 1 hafta kazanmanın tadını çıkarıcam. sıfırı görünce yine losers olarak yolumuza devam ederiz.

whyNssss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,082
366
83
vay be yeğen. özlemişim burayı. yaklasık 4 saattir girmiyorum. kaybedenler kulubunden ayrılmak üzereyim. en azından 1 hafta kazanmanın tadını çıkarıcam. sıfırı görünce yine losers olarak yolumuza devam ederiz.
uzun süre kulube ugramaman dilegiyle

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,684
15,510
113
3 gün sonra düşme ha

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,224
14,931
113
Milwaki 3dk da 3 sayı atamadığı için kaybettik indianaya söverken. İlk çeyrek 24 atamıyor koca koca adamlar aq

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,436
2,136
113
Yağmur eslıgınde bu saatte s*crken sızın yorumları okumak keyifli oluyor

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,684
15,510
113
yarın ilk yapacağım şey köfteci yusufta çift köfteli ekstra soğan çıtırlı burger yemek olacak. sonrasında bir kafede çayımı yudumlayarak real dostlarımla muhabbet edeceğim uzun uzun. tabi bi yemekte ısmarlarım artık
Soylucen mi para koydum diye yamyam mi onlarda buradakiler gibi hwhdhd

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,224
14,931
113
La bende oynuyordum lise ve üniversite takımında 4 numara 1.9 boy dirk nowitski misali step back 3 luklerim vardi
Senin boy uzunmuş kanka ben eğlencesine oynardım sadece üçlüğüm iyiydi içeri girmezdim bile hiç. Zaten trabzonda basketbol mu oynanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...