- 24,714
- 15,222
- 113
Sığır herif 23de kaldılar
zartMilwaki 24 ol da ben de 900 lira kazanayım
O kadar da olmasın artık döndür değirmeniSabaha ordayım kanka
Ne kaale alıyon@akgul383 yatan kupona gülmek nasıl bi terbiyesizlik adam olana yakışır mı kaliteni belli ediyorsun harbiden konu da yoksun gelmede uzulebilirsin kupon da tuttu
Senin kalite ortada bile yok abisinin gülü@akgul383 yatan kupona gülmek nasıl bi terbiyesizlik adam olana yakışır mı kaliteni belli ediyorsun harbiden konu da yoksun gelmede uzulebilirsin kupon da tuttu
Ne garip bi site bu bende tg den baktım 891 yazıyorBunlarda 2 tane adres oluyo tg de baktım buydu kanka
joker 1k freebet veriyor işteBeyler bildiğiniz güzel bonus var mı spor ıcın betvaktı falan dıyorlar bilgisi olan var mı
Alacağın parayı aldırmam sana benimle inatlaşma soyliyimSenin kalite ortada bile yok abisinin gülü
%olarak bakarsan da max %30 veren var sanırımBeyler bildiğiniz güzel bonus var mı spor ıcın betvaktı falan dıyorlar bilgisi olan var mı
Klon sitede maç oynanır mı kiNe garip bi site bu bende tg den baktım 891 yazıyor
oynanırKlon sitede maç oynanır mı ki
ama değildir adresi taşımamışlar herhaldeKlon sitede maç oynanır mı ki
Betco yu sevmiyorum işte bırakmıştım su freebet muhabbetine atmaya başladım maç saatine 1 saat kala ertelenen maçı hala bültene koyuyor every de olmuyor böyle bıseyMaç ertelenir bahsi olsa senin maçlara girer zengin olurduk . Doğa üstü bi yeteneğin var @AllanSaintMaximin
Bilmiyorum ki kanka ben hıc denk gelmedimKlon sitede maç oynanır mı ki
Yav nasıl bi insan evladısın anlamıyorumAlacağın parayı aldırmam sana benimle inatlaşma soyliyim
2-3 cekım yaptım no bonus yaptıjoker 1k freebet veriyor işte
2 oldu yatan kupona gülüyorsun ben seni kaale almıyorum burası benim mekanım gelme de bakmada kardeşim beni de seni de bilen biliyor iyi günlerin olsunYav nasıl bi insan evladısın anlamıyorum
kanka ilk yatırıma falan veren varsa benim hesabı veririm oynarsın istiyosan jojo holi mat dışı yatırımım yok2-3 cekım yaptım no bonus yaptı