- 16,032
- 14,740
- 113
Hayat standartlarini değiştirmek için sanırım kişisel de olabilir erhan ise başlıcam falan diyorduNeden böyle bir karar aldılar
Hayat standartlarini değiştirmek için sanırım kişisel de olabilir erhan ise başlıcam falan diyorduNeden böyle bir karar aldılar
Hayırlı olsun ikisi adına eyvallah dostumHayat standartlarini değiştirmek için sanırım kişisel de olabilir erhan ise başlıcam falan diyordu
Yok la bugün yatırım yapmadım holiye@AllanSaintMaximin kanka holigan birsuru 5000 katı 10000 katı özel oran açmış yatırım varsa acil al gelebilirler
fakirlikten 500 tl attım ana paradan simdi bonusu deniyorimEe won kaç oldu kasa
Çok güzelmiş aslında gittik joker den de 4 maç 4 lose rezillikYok la bugün yatırım yapmadım holiye
Bende patates oldum cuma uğurlu gelmediÇok güzelmiş aslında gittik joker den de 4 maç 4 lose rezillik
Cumada dua ettim o kadar sözde sanada etmiştim ters tepti yiğidimBende patates oldum cuma uğurlu gelmedi
Hadi yaparsın sen cendereden çıkmak lazımfakirlikten 500 tl attım ana paradan simdi bonusu deniyorim
Ulan şimdi belli oldu şanssızlığımız kardesım cuma da dua edersen Allah haramdan uzaklastırır yakınlaştırmazCumada dua ettim o kadar sözde sanada etmiştim ters tepti yiğidim
Ramo kardeşimin gönlünü genişlet dedim sugar rush 1000 de max alsın demedim awUlan şimdi belli oldu şanssızlığımız kardesım cuma da dua edersen Allah haramdan uzaklastırır yakınlaştırmaz
Leedsle irlanda önde şu an@AllanSaintMaximin kanka holigan birsuru 5000 katı 10000 katı özel oran açmış yatırım varsa acil al gelebilirler
Gelir umarım kanka celtic maçı 4 marta ertelenmiş belki unuttuğumuz anda bakiye görürüz baya favori ydi celticLeedsle irlanda önde şu an
Qpr & vigo da atarsa gelir belki
2 gunde maası yedık teselli olur gelirse
Avrupa maçları oynayacak elenmesi şart o maçı kazanması içinGelir umarım kanka celtic maçı 4 marta ertelenmiş belki unuttuğumuz anda bakiye görürüz baya favori ydi celtic
battım betyolunda. restbetten 2 cekip kaybettim. mojoya 500 attim onuda kaybettim. 70 tl kayip bonusunu 2000 yaptim ve cekım verdım. umarim bu bir işarettirHadi yaparsın sen cendereden çıkmak lazım
Umarım kanka bende battım vardır bi hayırbattım betyolunda. restbetten 2 cekip kaybettim. mojoya 500 attim onuda kaybettim. 70 tl kayip bonusunu 2000 yaptim ve cekım verdım. umarim bu bir işarettir
suan cok sogukkanlıyım 1 kuruş +ya geçsem direk çekim verecem slot spor farketmez. parasızlık kötü bugün ağır batarak bunu uzun zaman sonra deneyimlemiş oldukUmarım kanka bende battım vardır bi hayır
Bol şans kardeşim benim kumarim bitersuan cok sogukkanlıyım 1 kuruş +ya geçsem direk çekim verecem slot spor farketmez. parasızlık kötü bugün ağır batarak bunu uzun zaman sonra deneyimlemiş olduk
yarın erken kalkıp bonuslarla yürümeliyiz tahirişko 2k kasamız var artik kumarımız henüz bitmediBol şans kardeşim benim kumarim biter
Bu gece ya batıp ya çıkarsın sen yarına kalmasın sonuçyarın erken kalkıp bonuslarla yürümeliyiz tahirişko 2k kasamız var artik kumarımız henüz bitmedi