- 18,778
- 22,991
- 113
öyle bisi olmucak cunku mojobet cekımı muhtemelen gece yollar. son cekım 3 saat surmustu bu iyi biseyBu gece ya batıp ya çıkarsın sen yarına kalmasın sonuç
öyle bisi olmucak cunku mojobet cekımı muhtemelen gece yollar. son cekım 3 saat surmustu bu iyi biseyBu gece ya batıp ya çıkarsın sen yarına kalmasın sonuç
Sen kansız a at gelince parayı biz yükseltirz onu merak etme sen 10x iade ederiz hsgddsöyle bisi olmucak cunku mojobet cekımı muhtemelen gece yollar. son cekım 3 saat surmustu bu iyi bisey
allah kahretmesın cekım ısleme alındı gelcek demekkı hemenSen kansız a at gelince parayı biz yükseltirz onu merak etme sen 10x iade ederiz hsgdds
Ben bi iki saat yokum şarjım bitecek sabitte bilgilerim var bol şans hshddsallah kahretmesın cekım ısleme alındı gelcek demekkı hemen
bi iki saat sonra yok olan tek sen olmucaksın gibi duruyorBen bi iki saat yokum şarjım bitecek sabitte bilgilerim var bol şans hshdds
Hayırlısı bi bildirime yürürüm benbi iki saat sonra yok olan tek sen olmucaksın gibi duruyor
onlyfans ödemesi yapmam gerekiyor 30 dolarcık.Hayırlısı bi bildirime yürürüm ben
doğum günü bonuslarıBugün 35 olduk
YAŞLANDIK
bende yarın yeni yaş alcamBugün 35 olduk
YAŞLANDIK
Eyv dost seninde kutlu olsunbende yarın yeni yaş alcam
dgko
İyi ki doğdun yaş 35 yolun yarısı demiş şairBugün 35 olduk
YAŞLANDIK
İyi ki doğdunbende yarın yeni yaş alcam
dgko
70i göremem ben bu sinir stresle zorİyi ki doğdun yaş 35 yolun yarısı demiş şair
Seni kastetmiyorum tabi ki de bunu diyen şair 40 yaşında vefat etmiş sağlıklı bi ömür dilerim70i göremem ben bu sinir stresle zor
Sağol dost
teşekkürİyi ki doğdun
aleyküm selamİnsanlara soru soruyoruz cevap alamıyoruz sırf paramız yok diye başka bi sebebi yok bu reelde de böyle burda da böyle dünyada da böyle çıkarı olmayan adam senin selamını dahi almıyor şunu unutmayın bir insanın kötü alışkanlığı olması kumar alkol vs onu kötü insan yapmaz kötülük insanin içindedir hayırlı geceler