- 1,085
- 368
- 83
tebriksFreebet kaybettim ana parayı yaptım işte çektim daha işleme bile almadılar
tebriksFreebet kaybettim ana parayı yaptım işte çektim daha işleme bile almadılar
Dost bende aynı miktarı çekecem bendede freebet kayıp anamiktar kazanç da güncel adres ne joker dolandirilmiyalimFreebet kaybettim ana parayı yaptım işte çektim daha işleme bile almadılar
kansızın freebeti de çektirebilin mi laFreebet kaybettim ana parayı yaptım işte çektim daha işleme bile almadılar
878Dost bende aynı miktarı çekecem bendede freebet kayıp anamiktar kazanç da güncel adres ne joker dolandirilmiyalim
878Dost bende aynı miktarı çekecem bendede freebet kayıp anamiktar kazanç da güncel adres ne joker dolandirilmiyalim
Allah Allah neden öyleÖdemez bu saatte. 8de çekebiliyosun
4 te çekebilirsin min tutarı yokkiDoğruymuş oe evladı lamelo freebete 8 asist dedik ikide kaldı ana para 4bin TL oldu şimdi 5 yapıp çekelim ons charlot adamdır kupon hep tek sayıya tuttu
Slot devam dost sen iyi kazaninFreebet kaybettim ana parayı yaptım işte çektim daha işleme bile almadılar
Tebrikler güvenlik nedeniyle diyo ne alakaysa sormuştum daha önceAllah Allah neden öyle
3 8 arası çektirmiyo joker bi süredirAllah Allah neden öyle
La abi bu ayki bursu geçen ay yemiştim buraya 4 oldu 3 unu nakit avans aldılar bir kalmıştı onuda yukseltik abim yarın bursu sorar 1 kağıtta cep harçlığı = yarınki kumar param ahah4 te çekebilirsin min tutarı yokki
Harbimi diyorsun kanka geçen 1.30 da çektim gece ödenmişti bu nasıl iş beÖdemez bu saatte. 8de çekebiliyosun
3e kadar çekebiliyosun. 3 8 arası yok sadeceHarbimi diyorsun kanka geçen 1.30 da çektim gece ödenmişti bu nasıl iş be
Giderse nasıl olacak peki. Bence çek yinede keyfine kalmışLa abi bu ayki bursu geçen ay yemiştim buraya 4 oldu 3 unu nakit avans aldılar bir kalmıştı onuda yukseltik abim yarın bursu sorar 1 kağıtta cep harçlığı = yarınki kumar param ahah
Neyse sağlık olsun tamam kankam daha neler duyacağız acaba3e kadar çekebiliyosun. 3 8 arası yok sadece
Valla abi doğru diyon çekim yaptım en iyisi yarın jojodan vururuk 120 var jojoda onuda koda sallarikGiderse nasıl olacak peki. Bence çek yinede keyfine kalmış
En güzeli kâr cebe yakışır zorlarsan üzülürsün.Valla abi doğru diyon çekim yaptım en iyisi yarın jojodan vururuk 120 var jojoda onuda koda sallarik
Dayanamadım son kez San antonio36.5 üst aldıkEn güzeli kâr cebe yakışır zorlarsan üzülürsün.