- 9,339
- 4,644
- 113
Hayırlı akşamlar paramız yok kazanma da yok 😀aha dayiya Sor @DoktorXHayırlı akşamlar bol kazançlar
Hayırlı akşamlar paramız yok kazanma da yok 😀aha dayiya Sor @DoktorXHayırlı akşamlar bol kazançlar
Valla ben bakmıyorum bile hiç halletmem gereken şeyler oluyorHayırlı akşamlar paramız yok kazanma da yok 😀aha dayiya Sor @DoktorX
Yemedi hakemin g*tü son dk kocaelinin penaltısını vermeye ama besiktasa gitti koşa koşa verdi1 saattir duştaydm 1-1 bitmiş şerefsizler
ZINQQQQQYemedi hakemin g*tü son dk kocaelinin penaltısını vermeye ama besiktasa gitti koşa koşa verdi
Sahte sitede demo da mıZINQQQQQ
Demo şu bile kazandirmiyorSahte sitede demo da mı
İyi kakaladık onu da vallaKerem gitmediği yada kadro dışı kalmadığı sürece fener başarı sağlayamaz
Derin Galatasarayİyi kakaladık onu da valla
Beter olun desem ayıp etmem demiKerem gitmediği yada kadro dışı kalmadığı sürece fener başarı sağlayamaz
Yok yok asla ne münasebetBeter olun desem ayıp etmem demi
Aha bu yorum yüzde yüz hakliYemedi hakemin g*tü son dk kocaelinin penaltısını vermeye ama besiktasa gitti koşa koşa verdi
De de.Beter olun desem ayıp etmem demi
Fener 4 gol atar mıAha bu yorum yüzde yüz hakli
Çocuğu formasından tuttu fırlattı la resmen zaten bjk nin penatlı pozisyonunda sadece 4-5 dk gitti teknik direktör kırmızı yedi kavga dövüş oldu maç sonuna 4 dk eklendi tam tiyatroAha bu yorum yüzde yüz hakli
Maçı açmadım ki. Soba kurdum yeni bir kahve içiyorumFener 4 gol atar mı
Talimat beraberlikmisÇocuğu formasından tuttu fırlattı la resmen zaten bjk nin penatlı pozisyonunda sadece 4-5 dk gitti teknik direktör kırmızı yedi kavga dövüş oldu maç sonuna 4 dk eklendi tam tiyatro![]()
AtsınMaçı açmadım ki. Soba kurdum yeni bir kahve içiyorum
1.5 alt olur maalesef