- 15,855
- 9,788
- 113
EstagfirullahAtsana adamın parasını kardeşim ben makina yi tutuyorum
EstagfirullahAtsana adamın parasını kardeşim ben makina yi tutuyorum
Olum bu maçlar nasıl 4noran ediyo
gece 60k ile uyumuş olsaydım suan 5k 5k basıyordum tahire zaten 5k şans parasını coktan gondermıstımOlum bu maçlar nasıl 4noran ediyo
Bol şans
casiwin üyelik var mı bro betpark grubunun sitesi yoksa telegramdan yaz 1k nakit alalımBol şans
Var üyelik kankacasiwin üyelik var mı bro betpark grubunun sitesi yoksa telegramdan yaz 1k nakit alalım
dünkü degilmi bu
Yok değil herhalde dün mü eveli gün mu ne almıştım şimdi yine verdi kod farklı herhaldedünkü degilmi bu
bende aldm tekrar. site cok kepaze yalnız. fazla cekım atmıslardı bana bunlar. arayıp geri istediler 2000 gibi ufak bir meblagı. shellaca foto atmıştım yazdıklarınıYok değil herhalde dün mü eveli gün mu ne almıştım şimdi yine verdi kod farklı herhalde
Hahsgdgg bize niye denk gelmiyor bu fazla atmalarbende aldm tekrar. site cok kepaze yalnız. fazla cekım atmıslardı bana bunlar. arayıp geri istediler 2000 gibi ufak bir meblagı. shellaca foto atmıştım yazdıklarını
Eleman yana yana 45 TL mi vermedi diyo di nerde görsün şu kuponu
betpas kuponu 1.38 orandan yatıyo kamerundan. ben dusa gırıyom suna goal attır besıktası bı sekıl ust yaparız by.Eleman yana yana 45 TL mi vermedi diyo di nerde görsün şu kuponu
KMNJBHGV jojobetpas kuponu 1.38 orandan yatıyo kamerundan. ben dusa gırıyom suna goal attır besıktası bı sekıl ust yaparız by.
2 hesap alındıKMNJBHGV jojo
İyi akşamlar doctorHerkese İyi Akşamlar
Bol Şanslar Bol Kazançlar