- 8,182
- 8,005
- 113
Kod kovalamaya devamkebenimde yok doktor durumlar pek farklı değil gibi
Kod kovalamaya devamkebenimde yok doktor durumlar pek farklı değil gibi
İkasbet 500tl roll eklicek kurtaricam sizibenimde yok doktor durumlar pek farklı değil gibi
o site bi bok eklemez ben 3-4 kere yazdım hakkım hiç olmadı niyeyse arada 2-3k atıp slot oynuyordum kayıptayımdırİkasbet 500tl roll eklicek kurtaricam sizi
İlk adımda batmazsaİkasbet 500tl roll eklicek kurtaricam sizi
dün gece 60 bini sıfırladık son 10 bin varken uyucaktım keşke uyusaydım şimdi belki de katlamıştımKod kovalamaya devamke
JNUYREZXQ mat aktif olcako site bi bok eklemez ben 3-4 kere yazdım hakkım hiç olmadı niyeyse arada 2-3k atıp slot oynuyordum kayıptayımdır
olm dolandırıcılardan kod mu alıyon halaJNUYREZXQ mat aktif olcak
Bu sitelerde hep seni ariyo krdsmcasiwin üyeligi olmayan 1 kısı de dm atsın temsılcı yazdı sımdı lınkten uye ol 1k nakıt mın 2 max 5 cekım kırışırız multı acmaya calısacak gelmesın
Alinmiyo zaten doctor bosver2 saat mat kodu bekledim 2 dk dışarı çıktım o ara atmış xxsfdsfs
Yalanlarının hayrını görme kardeşim banka hesabımda bi hareketlilik görmeden inanamamvurdum sonunda
441 odedı fortune pnpBu sitelerde hep seni ariyo krdsm
Makina ya diyom ki dolandirildim hala para mı at diyo kafayı yedirt di sabah sabahYalanlarının hayrını görme kardeşim banka hesabımda bi hareketlilik görmeden inanamam
Tamam benim borcum bitti441 odedı fortune pnp
spin kazancı 440 liramızı 3 futbola oynadık. 1600 tl verıyor gelırse. o kupon gelmese bile birini bulur casiwini alırım. olası casiwin kaybında da ne yaparız bilmiyorumYalanlarının hayrını görme kardeşim banka hesabımda bi hareketlilik görmeden inanamam
Hayır site geç atarsa yalan olur paraBeyler siteden siteye kripto çekmek güvenli mi sizce
Atsana adamın parasını kardeşim ben makina yi tutuyorumMakina ya diyom ki dolandirildim hala para mı at diyo kafayı yedirt di sabah sabah