- 23,769
- 14,502
- 113
Castle 5 faul oldu. 20dk sahada kalabildi sığır herif 1 asist yapacan diye bekliyoruz 5.faulü yapıyor ya ortalaman 7 8 ben oynayınca 5 bile yapamıyosun
Ben bu sahte site acanlarin anasının amına boydan giriyim başka da bişey demiyorum boyda 1.90 az değil@KANSIZ 5kyı getir
Gecmıs olsun senın gıbı bırı nasıl duser bu tezgahaBen bu sahte site acanlarin anasının amına boydan giriyim başka da bişey demiyorum boyda 1.90 az değil
Uykusuzduk ve bundan faydalandilar Metin ulan 10 gündür de diyorum bu domain niye degismiyo mkGecmıs olsun senın gıbı bırı nasıl duser bu tezgaha
Yakışmadı sana bu hata morukUykusuzduk ve bundan faydalandilar Metin ulan 10 gündür de diyorum bu domain niye degismiyo mk
Ula northeyide yaktıkYakışmadı sana bu hata moruk
Sana ilk attığım tuttu. 2.de castle 5 aisist demiştim 4de kaldı. Vallahi bıktım şu 0.5 bareminin yanlış tarafında kalmaktanUla northeyide yaktık
Alpi dd diyoruz ben devrede yattığımda 7 rib çekmişti
İkinci yari nasıl 2 tane çekip 9da kalabiliyor harbi temiz değil
Futboldan şaşanı öpsünler şu saatten sonra
Alperen 3. Çeyrek ortası hakeme sovdu oyundan atıldıUla northeyide yaktık
Alpi dd diyoruz ben devrede yattığımda 7 rib çekmişti
İkinci yari nasıl 2 tane çekip 9da kalabiliyor harbi temiz değil
Futboldan şaşanı öpsünler şu saatten sonra
Devrede oran 150.5. Onu üst yaptılar sadece. Bi ara 157 oldu barem. Hep alt oldu oralar4 dk kala 9 lazım 2 dk kala 4
Mk çocukları nasıl ayarlıyolarsaa getirip tam 151 de bitirdiler 1 sayıdan yatırdılar
Ekli dosyayı görüntüle 927044
güney kore alt ligi bide la bu kaç nu ligleri görğnce4 dk kala 9 lazım 2 dk kala 4
Mk çocukları nasıl ayarlıyolarsaa getirip tam 151 de bitirdiler 1 sayıdan yatırdılar
Ekli dosyayı görüntüle 927044
148.5 dan alırken sayı oldu 151.5 dan aldım 6 dkda 31 çıkmıştıgüney kore alt ligi bide la bu kaç nu ligleri görğnce