- 36,226
- 28,278
- 113
Tamam ayrı ayrı atıyorum gelince geldi diyin başkasına atmayak yanlışlıkla
2k da çekerim olursa yarına jokeri alabiliriz olursa maçlar bitikAl bi 5 10k da joker ısmarla alamadım bu gece parayı ezdik
Atınca attım de bakayımTamam ayrı ayrı atıyorum gelince geldi diyin başkasına atmayak yanlışlıkla
1198 miTamam ayrı ayrı atıyorum gelince geldi diyin başkasına atmayak yanlışlıkla
Atınca attım de bakayım
Attım ikinize de aynen 11981198 mi
Evet1198 mi
Kesene bereket kardeşim yakın da görüşürüz iadei ziyaretteAttım ikinize de aynen 1198
Sıkınt yok kardesım keyfinize bakınKesene bereket kardeşim yakın da görüşürüz iadei ziyarette
Kesene bereket yeniden ilk sıraya yükseldin bi kaç güne ibana para düşerAttım ikinize de aynen 1198
Nasibinizde varmış valla şu maçın üst olması mucize ha gelmeseydi bende sıfırdım hesapdakı son paraydı o da ayrı 🤣Kesene bereket yeniden ilk sıraya yükseldin bi kaç güne ibana para düşer
Buraya atılan kuponlar tutmuyor diyenleri utandırdın. Demek ki oynayana bakıyo bu iş 🤣Nasibinizde varmış valla şu maçın üst olması mucize ha gelmeseydi bende sıfırdım hesapdakı son paraydı o da ayrı 🤣
Cek kardeşim joker boşta 9 dan sonra hahsssAaron wiggins 1 triple daha sok çekelim holigandan
Noldu patladın mı sen. Benim joker şu an bile boş kfkdkslsCek kardeşim joker boşta 9 dan sonra hahsss
Evet öyle oldu bi uyku cekmem lazım kafam ķazan oldu yarına düzelirimNoldu patladın mı sen. Benim joker şu an bile boş kfkdksls
Uykusuzken oynamak mantıklı karar almanı engelliyor. Defalarca çok iyi kasaları batırdım sabah saatlerinde. Giden 700 olsun boşver. Kafanı toplamaya bakEvet öyle oldu bi uyku cekmem lazım kafam ķazan oldu yarına düzelirim
Öyle kardeşim bol şans sanaUykusuzken oynamak mantıklı karar almanı engelliyor. Defalarca çok iyi kasaları batırdım sabah saatlerinde. Giden 700 olsun boşver. Kafanı toplamaya bak