- 23,769
- 14,502
- 113
2dk da 2 gol alacağın varmış bu hayattan diye yorumladımGoooooooooool
2dk da 2 gol alacağın varmış bu hayattan diye yorumladımGoooooooooool
Şansını skym senin kardeşim tebrikler
Anlaşıldı altınlar ikiye bölünecekAynen çok etkisi oldu o işin tebrikler kanka normal adam getiremezdi
Ortakiz gitme bi yere
Dedik ya kardeşimAnlaşıldı altınlar ikiye bölünecek
Krdsm artık misli yi beklemede gerek yok galiba puahhahaDedik ya kardeşim
Onu milyarder olsam da bekliyorum kaçarın yok fişini çekerim haberin olsunKrdsm artık misli yi beklemede gerek yok galiba puahhaha
TuhOnu milyarder olsam da bekliyorum kaçarın yok fişini çekerim haberin olsun
Ben en azından 1 sefer dönüş yaptım sıra sende o zaman2 günde 3 kere para atiyo adam ayıp olmaya başladı mı artık
Şu maça 2.5 alt gireni düşünemiyorum şu an aq hayatı sorguluyodur
Holi kullanıcı adı atın parayı çekmicem ordan atıcam 700 er ateslim2 günde 3 kere para atiyo adam ayıp olmaya başladı mı artık
At bana yine o zaman Ahmetcansarac61Holi kullanıcı adı atın parayı çekmicem ordan atıcam 700 er ateslim
Ben de bugün yaptım la geri 2x olucak ama attığıBen en azından 1 sefer dönüş yaptım sıra sende o zaman
Tahirnki mi de miAt bana yine o zaman Ahmetcansarac61
Ben aviator oynucam ayirsak olur mu agaAt bana yine o zaman Ahmetcansarac61
tahir1603 benimki agaTahirnki mi de mi
Bi sefer attım 2 gün peş peşe attı demek oldukça atmak lazım altın bu kadar kar vermiyoBen de bugün yaptım la geri 2x olucak ama attığı
Olur kankaBen aviator oynucam ayirsak olur mu aga
Ayrı ayrıTahirnki mi de mi
Ben yanlış ata oynamam kardeşim hshshsBi sefer attım 2 gün peş peşe attı demek oldukça atmak lazım altın bu kadar kar vermiyo
Al bi 5 10k da joker ısmarla alamadım bu gece parayı ezdikBen aviator oynucam ayirsak olur mu aga