- 23,822
- 14,591
- 113
Aslında full focus olmak lazım. Mesela dün sabah ben az twente maçına 3.5 üst kg girdim oran 2. Akşam maç önü 2.5 üst 1.8 olmuş. Bi dümen var belli. Hiç bakmadan oynuyoruzİstanbul tekrar fethedilecek akşam izle
Aslında full focus olmak lazım. Mesela dün sabah ben az twente maçına 3.5 üst kg girdim oran 2. Akşam maç önü 2.5 üst 1.8 olmuş. Bi dümen var belli. Hiç bakmadan oynuyoruzİstanbul tekrar fethedilecek akşam izle
Sane sakat.osimen sane filan oynarsa 4.5da olurda onlar yedek kalırsa sıkıntı
icardi oynuyorsa 3.5 alt banko 2.5 alt denenebilir 1.5 alt risklikutucu varsa pek bişey olmaz icardi oynaması lazım
barış yunus oynar ozaman kadroları görmek lazımSane sakat.
kanka öyle deme atıyo gene icardı koşmuyo filan ama atıyo bi şekildeicardi oynuyorsa 3.5 alt banko 2.5 alt denenebilir 1.5 alt riskli
Şuan gündem de fener varken. Galatasaray tarihi bir skorla gündem bile değişebilir. Ona göre kadro çıkarabilirAslında full focus olmak lazım. Mesela dün sabah ben az twente maçına 3.5 üst kg girdim oran 2. Akşam maç önü 2.5 üst 1.8 olmuş. Bi dümen var belli. Hiç bakmadan oynuyoruz
Benim oğlum sakattırSane sakat.
fener kanteyi aldığı içinmi gündemdeŞuan gündem de fener varken. Galatasaray tarihi bir skorla gündem bile değişebilir. Ona göre kadro çıkarabilir
juve maçına yetişirmi kankaBenim oğlum sakattır
Kadro ona göre çıkarsa evet. Diğer türlü zor amaŞuan gündem de fener varken. Galatasaray tarihi bir skorla gündem bile değişebilir. Ona göre kadro çıkarabilir
Hem kante hem de alınış şekli. Rica minnet olduğu için.fener kanteyi aldığı içinmi gündemde
Yetişebilir de yetismeyebilir de.juve maçına yetişirmi kanka
Sane mi. Yetişse ne olur yetişmese ne olur. Total 4 adama bakıyo o eşleşme. Uğurcan ilkay osimhen ve kenanı kim tutacaksa ojuve maçına yetişirmi kanka
forvet lazım fenere önemli olan forvetHem kante hem de alınış şekli. Rica minnet olduğu için.
yetişmezse sıkıntıYetişebilir de yetismeyebilir de.
ilkaydan pek bişey beklemiyorum sara daha forumda şu araSane mi. Yetişse ne olur yetişmese ne olur. Total 4 adama bakıyo o eşleşme. Uğurcan ilkay osimhen ve kenanı kim tutacaksa o
Serdar dursun.forvet lazım fenere önemli olan forvet
Kardeşim bi kere de bize faydası dokunsun filin. Araplar itlik peşinde koşmasaymışHem kante hem de alınış şekli. Rica minnet olduğu için.
musaba harici kanatta yok fenerde kerem nene beş para etmez fenere yakışmıyoHem kante hem de alınış şekli. Rica minnet olduğu için.
İlkay bu takımda beyin. Dışarıdan kosmuyor gozlemine bakmayın boşa.ilkaydan pek bişey beklemiyorum sara daha forumda şu ara