- 1,011
- 96
- 48
siiuuuu adam onu bile yapamıyo 3 kere filan yapmaya çalışıyo üst üsteSerdar dursun.
siiuuuu adam onu bile yapamıyo 3 kere filan yapmaya çalışıyo üst üsteSerdar dursun.
Sara maç çözemez. İlkay bu maçları oynayarak kariyer yaptı. Saranın en büyük maçı charlton deplasmanıilkaydan pek bişey beklemiyorum sara daha forumda şu ara
city dönemindeki gibi olsa doğruda yaşlandı artık yoksa bırakmazdı zaten cityİlkay bu takımda beyin. Dışarıdan kosmuyor gozlemine bakmayın boşa.
Müthiş laf ettim la beğenin şunu. Bi yorumcu dese bunu videosu 6m izlenirSara maç çözemez. İlkay bu maçları oynayarak kariyer yaptı. Saranın en büyük maçı charlton deplasmanı
FIFA red edebilir Avrupa için. Bunlar daha gündeme gelmedi. Maaş yüksek . Yuksek gosterirler ise limite takılıyor. Bir sürü olayı var. Kerem olayına döner.Kardeşim bi kere de bize faydası dokunsun filin. Araplar itlik peşinde koşmasaymış
Hiçbişey olmaz. Fifa zaten ek süre vermişti. Adamlar güya belgeler yetişmedi ayağına takımda tutmaya kalktı. Fransa da girdi devreye. Sadece bizimki değilFIFA red edebilir Avrupa için. Bunlar daha gündeme gelmedi. Maaş yüksek . Yuksek gosterirler ise limite takılıyor. Bir sürü olayı var. Kerem olayına döner.
bulursan söyle hemşoYok mu yatırıma freebet. İlk yatırıma güzel bişeler yav
Havale çeksen bile jojonun matın hvaelai 1 hafta sürerben trx kullanmıyom diye mecbur 1k ya tamamlamaya çalısıyom havale çekeyim diye hep öyle araya gidiyo
aynen öyle everyler artık havaleyi çok geç gönderiyor , çekimi iptal de etmiyorHavale çeksen bile jojonun matın hvaelai 1 hafta sürer
kim sana diyor 1 hafta sürer diye max 3-4 saat içinde geliyoHavale çeksen bile jojonun matın hvaelai 1 hafta sürer
6.5 üst nedir hemşo ya1k çözdük alanya korner 6.5 üst girdik 4ü attılar. Sanırım batıyoruz sıkı tutunun
5 korneri var rakip 10 kişi. Sürekli alanya oynuyo. Çarpar birinin götüne başına korner olur elbet 2 tane dedim 25 dakikada6.5 üst nedir hemşo ya
hıı ben maça 6.5 üst aldın sandım , 2 korner beklenir , inşallah atalar5 korneri var rakip 10 kişi. Sürekli alanya oynuyo. Çarpar birinin götüne başına korner olur elbet 2 tane dedim 25 dakikada
Yok ben girdiğimde 3 0dı maç. Tam oynadım 4 oldu. Averaj önemli olacak bastırır bulmuşken dedim de 4ü atması iyi olmadı. 80e kadar korner gelmezse batarımhıı ben maça 6.5 üst aldın sandım , 2 korner beklenir , inşallah atalar