- 9,293
- 4,602
- 113
Azıcık beynini kullan 😁off erkek ya tamam bundan sonra öyle yaparım
Azıcık beynini kullan 😁off erkek ya tamam bundan sonra öyle yaparım
Sağ sol derken forum değil. Boşa yönetime bildirmeyinSağı solu yoklayıp 1.5k bulmaya çalışayım da 500e 3 kupon yapıp geceye kadar uyuyayım bari
Takım 4.5 banko @Northe şahittirgs 3.5 üst olurmu bugün dostlar
Gs 3den fazla atmazTakım 4.5 banko @Northe şahittir
yedek filan çıkarsa sıkıtnı lang filan oynar heraldeTakım 4.5 banko @Northe şahittir
Betvakti paylaşıyorlar ya nedir ne değildir bilmiyom.Var mı yatırıma freebet kolay çevrim vs joker harici
en son kupa maçında üst çok zor geldi kupa maçlarından tırsıyorum birazGs 3den fazla atmaz
İstanbul tekrar fethedilecek akşam izleGs 3den fazla atmaz
of paraya bakŞikayet Betifa Slota Kazandığım 127.000 TL Ödemiyor
üst olurda 3.5 şüpeli birazİstanbul tekrar fethedilecek akşam izle
Girme kupa maçlarına reis. Dün hollanda kupası twente maçı 3.5 üst olsa 10k alıyodum. 1 1 e bağladılar. Bak rize 1 1 berabere kaldı. Rotasyon yapıyolar. Üzmeyecek miktarda süpriz dene amaen son kupa maçında üst çok zor geldi kupa maçlarından tırsıyorum biraz
Forvet en kotu Ahmet kutucu. Lang aspirallayedek filan çıkarsa sıkıtnı lang filan oynar heralde
Maçtan sonra yaz burdan 😁üst olurda 3.5 şüpeli biraz
kutucu varsa pek bişey olmaz icardi oynaması lazımForvet en kotu Ahmet kutucu. Lang aspiralla
osimen sane filan oynarsa 4.5da olurda onlar yedek kalırsa sıkıntıMaçtan sonra yaz burdan 😁
4.5 üst GS . En kotu 3.5 GS takım banko.kutucu varsa pek bişey olmaz icardi oynaması lazım