Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,396
14,433
113
Tartışma istemiyoruz..
Tartışma içinde değilim dün sanada söyledim o kişiye uyarıyı verin o zaman bende dahil konularımıza gelip yok multi hesapsın yok dağıtım paralarını aldın kaçtın bilmem ne diye boş boş şeyler yazıp heryerde huzur kaçırmasın.. yüzlerce kez görmezden geldik anlamadı bu sebepten dolayı artık kendisi nasıl davranırsa aynı şekilde davranıyorum ve bu bana karşı değil çoğu insana karşı böyle para verenlere ses etmiyor kimden para alamazsa böyle şeyler yazıp duruyor.

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,268
4,577
113
Tartışma içinde değilim dün sanada söyledim o kişiye uyarıyı verin o zaman bende dahil konularımıza gelip yok multi hesapsın yok dağıtım paralarını aldın kaçtın bilmem ne diye boş boş şeyler yazıp heryerde huzur kaçırmasın.. yüzlerce kez görmezden geldik anlamadı bu sebepten dolayı artık kendisi nasıl davranırsa aynı şekilde davranıyorum ve bu bana karşı değil çoğu insana karşı böyle para verenlere ses etmiyor kimden para alamazsa böyle şeyler yazıp duruyor.
😀😀Sakin ol

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,705
34,485
113
@Daimon ılgılenırmısn ben cvb vererek forum huzurunu bozmak ıstemıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...