- 45,705
- 34,485
- 113
Tokıden ev aldıMaaş demişken @Losers nerde bugün sesi çıkmıyor
Tokıden ev aldıMaaş demişken @Losers nerde bugün sesi çıkmıyor
Bekleme onu dedim ya. Şuan Ramazan gelmeden son kez bir pavyonlara akmistirMaaş demişken @Losers nerde bugün sesi çıkmıyor
Çalışmıyorum ki maaş olsa😀😀😀 Olmayan maaş. Bitti bile demek ki
Ohoo doktor sende yatiyon muÇalışmıyorum ki maaş olsa
Heee. Arada 1 2 ameliyat yapıyom o kadarOhoo doktor sende yatiyon mu
Branş ne senınHeee. Arada 1 2 ameliyat yapıyom o kadar
Özel mı devlet mıHeee. Arada 1 2 ameliyat yapıyom o kadar
Tartışma içinde değilim dün sanada söyledim o kişiye uyarıyı verin o zaman bende dahil konularımıza gelip yok multi hesapsın yok dağıtım paralarını aldın kaçtın bilmem ne diye boş boş şeyler yazıp heryerde huzur kaçırmasın.. yüzlerce kez görmezden geldik anlamadı bu sebepten dolayı artık kendisi nasıl davranırsa aynı şekilde davranıyorum ve bu bana karşı değil çoğu insana karşı böyle para verenlere ses etmiyor kimden para alamazsa böyle şeyler yazıp duruyor.Tartışma istemiyoruz..
SerbestBranş ne senın
Özel çok özel ultra özelÖzel mı devlet mı
CerrahmısnSerbest
😀😀Sakin olTartışma içinde değilim dün sanada söyledim o kişiye uyarıyı verin o zaman bende dahil konularımıza gelip yok multi hesapsın yok dağıtım paralarını aldın kaçtın bilmem ne diye boş boş şeyler yazıp heryerde huzur kaçırmasın.. yüzlerce kez görmezden geldik anlamadı bu sebepten dolayı artık kendisi nasıl davranırsa aynı şekilde davranıyorum ve bu bana karşı değil çoğu insana karşı böyle para verenlere ses etmiyor kimden para alamazsa böyle şeyler yazıp duruyor.
Napiyon sınırdan suriyelilerden bobrek mı aliyonÖzel çok özel ultra özel![]()
@Daimon ılgılenırmısn ben cvb vererek forum huzurunu bozmak ıstemıyorumTartışma içinde değilim dün sanada söyledim o kişiye uyarıyı verin o zaman bende dahil konularımıza gelip yok multi hesapsın yok dağıtım paralarını aldın kaçtın bilmem ne diye boş boş şeyler yazıp heryerde huzur kaçırmasın.. yüzlerce kez görmezden geldik anlamadı bu sebepten dolayı artık kendisi nasıl davranırsa aynı şekilde davranıyorum ve bu bana karşı değil çoğu insana karşı böyle para verenlere ses etmiyor kimden para alamazsa böyle şeyler yazıp duruyor.
pusudayızMatbet kod atabilir her an
SOSYALKULISX100FSMatbet kod atabilir her an
Matbet kod atabilir her an
Aldım 17 TL verdi çöp xsdSOSYALKULISX100FS