- 9,288
- 4,598
- 113
Onu beşi boşver sen vekaleti gönder ben iki güne hallederim.Erkilet baya gelişti eve gelişiyor da yeni bir şehir oluyor resmdn
Onu beşi boşver sen vekaleti gönder ben iki güne hallederim.Erkilet baya gelişti eve gelişiyor da yeni bir şehir oluyor resmdn
Anlaştık noter vekâlet parası istiyor vekâlet ücretini gönder TRx olarak ben vekaleti vereyim sana bir de kimlik bilgileriOnu beşi boşver sen vekaleti gönder ben iki güne hallederim.
Anlaştık noter vekâlet parası istiyor vekâlet ücretini gönder TRx olarak ben vekaleti vereyim sana bir de kimlik bilgileri
Hayırlı olsun. Maaş yatsın diye bekliyorum. Destek olurumÖğlen oldu tünaydın sabah sabah TOKİ'den ev aldık
Arsaları devretse beş tane ev alır doktorHayırlı olsun. Maaş yatsın diye bekliyorum. Destek olurum
Arsalar yadigar kardeşim maddiyatına bakmıyoruz onların malesefArsaları devretse beş tane ev alır doktor
Ya yürü. Yarın devlet istimlâk edecek görürsün maddiyati. 😀Arsalar yadigar kardeşim maddiyatına bakmıyoruz onların malesef
Kendin yapSiz onu beşi bosverin de bana bir kuluçka makinası alın 😀
Yaptım da verim alamadım. Videolarla yola çıkarak 15 li yaptım bir tane.Kendin yap
Bani kalkmış. Kansız da bonus soruyorsa kasa geri düşer adamın kendine hayrı yok@KANSIZ kasa 30 varmı bonus
kansıza bi 5k üfleyeyim de 3 adım atsınBani kalkmış. Kansız da bonus soruyorsa kasa geri düşer adamın kendine hayrı yok
İlk adımda gider. Kazandığı savaş yokkansıza bi 5k üfleyeyim de 3 adım atsın
bu konuyu komple kapattırıcam en son kendimle beraber konuyuda imha edicem az kaldıOlsa da hediye etsen😀
@Losers bunu gruptan atin
dün fenere bassaydın tamamdı bu iş16 proyu satıp 17 almak istiyorim basalim mi 1.5 orana