- 9,370
- 4,659
- 113
Biz fakiriz Ağa biz anlamayız sen @Northe sor16 proyu satıp 17 almak istiyorim basalim mi 1.5 orana
Biz fakiriz Ağa biz anlamayız sen @Northe sor16 proyu satıp 17 almak istiyorim basalim mi 1.5 orana
fenerbahçeye değil 16 pro 100 tl bile basmamdün fenere bassaydın tamamdı bu iş
16 pro candır ya max kullanan pembe götlüdürBiz fakiriz Ağa biz anlamayız sen @Northe sor
o zaman 16 pro kullanmaya devamfenerbahçeye değil 16 pro 100 tl bile basmam
17 alırsam düzünü alırım pro almam cunku artık ekran falan 120 yaptılar diye biliyorumo zaman 16 pro kullanmaya devam
trabzona bir şeyler yap17 alırsam düzünü alırım pro almam cunku artık ekran falan 120 yaptılar diye biliyorum
4 alttrabzona bir şeyler yap
Trabzonsporun Türkiye kupası performansına bakılırsa son maç harici güzel kısır geçti iyi rotasyon çıkarlar gayet makul bu arada
alt bilmiyorum ya oyun tarzım değil altçı adam genelde kazanır ama alt oynadıgımda maç halı sahaya dönüyor
Güneşler buz gibiydiBir sonbahar günüydü
kim geliyoooooooooor daktırGeliyor gelmekte olan
Eskı pinbahıs zamanından gates maxkim geliyoooooooooor daktır
Gelen giden yok hava bukutlu doktorGeliyor gelmekte olan
Puahahahahha Antalyanın kadro herhangi bir adam zatenIğdır Spor Antalya spora tecavüz ediyor 50 dk 5-0
Farketmez biri Süper Lig seviyesinde oynayan takım diğeri alt ligde. Bu kadar yemesi tuhafPuahahahahha Antalyanın kadro herhangi bir adam zaten
Kadro genc muhtemelenFarketmez biri Süper Lig seviyesinde oynayan takım diğeri alt ligde. Bu kadar yemesi tuhaf
ivit.Kardeşim burası slot paylaş alanı mı ben anlamadım bol şans tebrik ederimde slotta parayı vuran buraya atıyor üstelik konunun müdavimi olmamasına rağmen