- 15,855
- 9,788
- 113
Bu saat de uyanikirmi laEyvallah günaydın
Bu saat de uyanikirmi laEyvallah günaydın
Alt almayı öğrenemedim sana3 dk 14 lazım hayde
Kazandı 2. Adımda geçtiikAlt almayı öğrenemedim sana
İcradan Bloke konduysa icrayı kapatmadan alamazsıjSelamın aleyküm bilgisi olan varsa benşm akbanka icra konmuş içindeki parayı nasıl alabilirim bilgisi olan varmı
KalktıkKALKIN SABAH OLDU
İcra borcunu ödemeden kaldırmazlarSelamın aleyküm bilgisi olan varsa benşm akbanka icra konmuş içindeki parayı nasıl alabilirim bilgisi olan varmı
Helal ekmek parası için uyanılırBu saat de uyanikirmi la
Hiç yatmamış gibisin daha çokKalktık
![]()
He kanka yav uyumadım slotlar bugün biraz hareketliydi günlerdir bitikti takılayım dedimHiç yatmamış gibisin daha çok
Boşver iyi olmuş böyle daha rahat uyulurHe kanka yav uyumadım slotlar bugün biraz hareketliydi günlerdir bitikti takılayım dedim
Bankadan falan vermezlermi reis icra 500 k ya dayandıİcra borcunu ödemeden kaldırmazlar
Para yokken güzel uyulur para varken uyutmuyor bu kavramı bir türlü anlamadım 😆Boşver iyi olmuş böyle daha rahat uyulur
Afied maaşta benim siteye 5 k atayımda benşm adıma da pragmatiği tokatla reis şansın daim olsunKalktık
![]()
Vermezler borcu ödemeden alamazsın borcun 10₺ olsun bankada 1 trilyon olsada o 10₺ yi ödemeden o paraya dokunamazsın boşuna uğraşmaBankadan falan vermezlermi reis icra 500 k ya dayandı
Batıyor para slotçu adama batarPara yokken güzel uyulur para varken uyutmuyor bu kavramı bir türlü anlamadım 😆
Eyvallah reisim o zaman bankaya gitmekle uğraşmıyım hiçVermezler borcu ödemeden alamazsın borcun 10₺ olsun bankada 1 trilyon olsada o 10₺ yi ödemeden o paraya dokunamazsın boşuna uğraşma
Mümkün değil dost başka bir hesap açacaksın ama oncesinde UYAP girip , icranın hangi bankalara evrak bloke emri gönderdiğine bakacaksın Ziraat Bankası bloke koydurmuyor genelde red veriyor.. tek tek bakman gerekirBankadan falan vermezlermi reis icra 500 k ya dayandı
Gerek yok boşuna gidersin bankalık bişey yok zatenEyvallah reisim o zaman bankaya gitmekle uğraşmıyım hiç