- 15,855
- 9,788
- 113
Yok kimmiş oefkalade denen üyeye ne oldu kımdı o sen tanıyon mu
Yok kimmiş oefkalade denen üyeye ne oldu kımdı o sen tanıyon mu
50 küsür la 160 nerden çıktıSenin 160k vodafona mi var borcun
SiyahbetNereymis ora
1 sene önce ben bunla tartışma yaşamıştım galiba. sonradan tatlıya bağlamıştık bi şekilde. nerede ne yapıyor bi fikrim yok belki 6 aydır hiç görmedimYok kimmiş o
Ben tanimiom1 sene önce ben bunla tartışma yaşamıştım galiba. sonradan tatlıya bağlamıştık bi şekilde. nerede ne yapıyor bi fikrim yok belki 6 aydır hiç görmedim
Biz ölene kadar bu illeti bırakamayiz az para yapsak yine düşeriz slotaŞu aşamada kumarı bırakamam da. Slotu bırakmak lazım aga. 20 alsak 30 veriyoruz. Benim şansım dönmüyor slotta. Siteler eklerse falan anca öyle oynarım
Yok aga ben kararlıyım. Gider 2 maça basarım da slota girmem artık. Hiç slota bulaşmasam bu kadar paraları göremezdim evet ama borcum da bu kadar olmazdı en azından. Kazandığım paranın da faydasını göremedimBiz ölene kadar bu illeti bırakamayiz az para yapsak yine düşeriz slota
Yav şimdi gün sonu ne kestik onu söyle gece başlayan yolculugun nasıl bittiYok aga ben kararlıyım. Gider 2 maça basarım da slota girmem artık. Hiç slota bulaşmasam bu kadar paraları göremezdim evet ama borcum da bu kadar olmazdı en azından. Kazandığım paranın da faydasını göremedim
Yolculuğun içindeyiz daha. Bişey kesmedik. 2.500 alıp 1500 dağıttım la bana 1 bana kaldı. 2500 de 5k başlangıçtı ahxkkslalaYav şimdi gün sonu ne kestik onu söyle gece başlayan yolculugun nasıl bitti
20k mesaj da başkana bı ziyaret yaparsin20k mesaj 11k tepkime puanım olacak birazdan etkileşim verinn
TebriklerKaRaa' Alıntı:
Akşam bi yoklarım belki duruma göre. Verir inş bişiler. Şu kareas bitti mi la yapmıyonuz daha20k mesaj da başkana bı ziyaret yaparsin
@Northe zinqqqq bekliozAkşam bi yoklarım belki duruma göre. Verir inş bişiler. Şu kareas bitti mi la yapmıyonuz daha
Günaydın günaydın reisim tebrik ederim ah şu kafada bi dene daha olsaydıya
sorma limonlar alt üst etti rahat bi 25-30 verirdiGünaydın günaydın reisim tebrik ederim ah şu kafada bi dene daha olsaydıya
Olsun 700₺ den dönmüşsün risk iyidir ama her zaman değil güle güle harca valla sevindim senin gibi insanlar kazansın 🙏sorma limonlar alt üst etti rahat bi 25-30 verirdi
Günaydın bol kazançLar aga