- 36,326
- 28,395
- 113
Hayat mı bızım yaşadığımız hayat mı aqforum iyidir ya 2-3 gavat olmasa daha iyi olacak ama ufak tefek günü kurtarmaya çalışıyoruz kanka artık normal insanlar gibi hayata adapte olamıyoruz bağımlılık kötü
Hayat mı bızım yaşadığımız hayat mı aqforum iyidir ya 2-3 gavat olmasa daha iyi olacak ama ufak tefek günü kurtarmaya çalışıyoruz kanka artık normal insanlar gibi hayata adapte olamıyoruz bağımlılık kötü
ne hayatı dost allah için saat 05:10 sen benimle mesajlasıyon hangi hayatHayat mı bızım yaşadığımız hayat mı aq
Aynısını yaptım bugün 500 sponsor oldu bi dost 2 adım 1.5k yaptım 4 kişi 250 verdim 500 bana kaldı onu da 3 saniyede yedim hwhdhsdost rol açsanda yürüyemen ki çıkıp biri diyoki al bu 500 ü roll yap 2 adım atıyon para oluyor 1500 2 kişiye 500 veriyon yine 500 kalıyon Hz isa olsan yine oradan dönemen gkfdsgkfd
500 TL yüzünden yarın sabah icralık oluyorum sabah 8 de moralim sıfır yavHayat mı bızım yaşadığımız hayat mı aq
Şuan biri bana 500 TL verse bir kaç gün sonra 5 bin vermeye razıyımAynısını yaptım bugün 500 sponsor oldu bi dost 2 adım 1.5k yaptım 4 kişi 250 verdim 500 bana kaldı onu da 3 saniyede yedim hwhdhs
Kanka ben çalışıyorum ya o yüzden geceleri aktifim canım sıkıldığı ıcın gırıuorum buraya dizi izlemekten film falan izlemekten eskisi gibi keyif alamıyorum onu çözmem lazım benım 😂ne hayatı dost allah için saat 05:10 sen benimle mesajlasıyon hangi hayat
@tefeci Bu arkadaş bakiyordu o işlereŞuan biri bana 500 TL verse bir kaç gün sonra 5 bin vermeye razıyım
Olmasaydın500 TL yüzünden yarın sabah icralık oluyorum sabah 8 de moralim sıfır yav
Nasıl iş seninki anlamadım ben calisiyoken mackolige baktığımda sülalesine sokmuşum gibi bakıyordu şef kıyak işin var valla kardeşimKanka ben çalışıyorum ya o yüzden geceleri aktifim canım sıkıldığı ıcın gırıuorum buraya dizi izlemekten film falan izlemekten eskisi gibi keyif alamıyorum onu çözmem lazım benım 😂
1 e 2 e kadar yoğun sonrası rahat yoksa niye gece çalışayım aq gündüz çalışırımNasıl iş seninki anlamadım ben calisiyoken mackolige baktığımda sülalesine sokmuşum gibi bakıyordu şef kıyak işin var valla kardeşim
Hangi memleket kanka hiç sormadım aw1 e 2 e kadar yoğun sonrası rahat yoksa niye gece çalışayım aq gündüz çalışırım
İstanblueHangi memleket kanka hiç sormadım aw
50k maaşın vardır senin aw 10 u da geliyo ayın maaş gününü biliyoz adamın oturduğu yeri bilmiyozİstanblue
Bu ay surprız vallahi bende bilmiyorum ne alacağımı olsa ne olacak İstanbul da gider çok50k maaşın vardır senin aw 10 u da geliyo ayın maaş gününü biliyoz adamın oturduğu yeri bilmiyoz
50 den de fazla belli oldu Allah daha çok versin kardeşim sen işini bilirsin geçen ay Bayrampaşa Kartaltepedeydim yakın mı oluyor sizeBu ay surprız vallahi bende bilmiyorum ne alacağımı olsa ne olacak İstanbul da gider çok
Yok kanka uzak oralar fakir yerleri orası ne ısım var benim orda aq50 den de fazla belli oldu Allah daha çok versin kardeşim sen işini bilirsin geçen ay Bayrampaşa Kartaltepedeydim yakın mı oluyor size
Jshdhshs sen nisantaşi dir kesin awYok kanka uzak oralar fakir yerleri orası ne ısım var benim orda aq
Yok lan Nişantaşı dayı gibi de olamayız bizJshdhshs sen nisantaşi dir kesin aw