- 36,278
- 28,349
- 113
Erhanın fake kullanıcı adı ne acaba
arkada denediğin şanslar hep başarısız şurada 2 roll yap tutuyor ama o zaman para bitene kadar selam vermiyon forumdaki gariban dostlarına hain kostokArkada denedik sansimizi gene olmadi
5x cevrime istediğin oyunda 10 dakika dişini sıkarsın demi50x4 e değer mi düşünmem lazım biraz hangi oyun
@21kralErhanın fake kullanıcı adı ne acaba
erhanın fake'i mi var bi deErhanın fake kullanıcı adı ne acaba
HoscağalŞarj 1 benden bu kadar
@nbayefısıldayanerhan21
Dün 5k lik rol açtı bana takip etme ödül garanti senin dedi kazanamadı şans yok bizde dearkada denediğin şanslar hep başarısız şurada 2 roll yap tutuyor ama o zaman para bitene kadar selam vermiyon forumdaki gariban dostlarına hain kostok
@Erhan1520 buymuşErhanın fake kullanıcı adı ne acaba
Tahirim maşallah yeşeren yaprağı kurutucak kıvama gelmişsinnnnnnnnDün 5k lik rol açtı bana takip etme ödül garanti senin dedi kazanamadı şans yok bizde de
Yoksa banlatırım kendimierhanın fake'i mi var bi de
Zaten bu scalaya göre sıra sana geliyorYoksa banlatırım kendimi
Sorma ya ilk açtığı rolde vip üyelik kazanmisim ama söylediğine göreTahirim maşallah yeşeren yaprağı kurutucak kıvama gelmişsinnnnnnnn
Ağır kolpaa kansıza güvenme önce ümit verir sonra kayıppSorma ya ilk açtığı rolde vip üyelik kazanmisim ama söylediğine göre
Bi şansı var illa açacak rol bakicaz hsgsdAğır kolpaa kansıza güvenme önce ümit verir sonra kayıpp
dost rol açsanda yürüyemen ki çıkıp biri diyoki al bu 500 ü roll yap 2 adım atıyon para oluyor 1500 2 kişiye 500 veriyon yine 500 kalıyon Hz isa olsan yine oradan dönemen gkfdsgkfdBi şansı var illa açacak rol bakicaz hsgsd
Forumu bırakamayan kumarı bırakamazZaten bu scalaya göre sıra sana geliyor
forum iyidir ya 2-3 gavat olmasa daha iyi olacak ama ufak tefek günü kurtarmaya çalışıyoruz kanka artık normal insanlar gibi hayata adapte olamıyoruz bağımlılık kötüForumu bırakamayan kumarı bırakamaz