- 30,260
- 30,274
- 113
Tecrübe kardeşim tecrübeBen para istemiyorum ki😁. Senin zekânı gündeme getiriyorum kanka
Tecrübe kardeşim tecrübeBen para istemiyorum ki😁. Senin zekânı gündeme getiriyorum kanka
Seyhan kardeşim konum atsana bişey dicem 😁Ben para istemiyorum ki😁. Senin zekânı gündeme getiriyorum kanka
Kayseri Ankara karayolunun tam 70. KmsiSeyhan kardeşim konum atsana bişey dicem 😁
Adamsın ve serpme kahvaltı ısmarlıcak sana @sseyhan bak sen daha adamla dalga geçSeyhan kardeşim konum atsana bişey dicem 😁
Kayseri: ben ne alakaKayseri Ankara karayolunun tam 70. Kmsi
Konum attım gelsin😁Adamsın ve serpme kahvaltı ısmarlıcak sana @sseyhan bak sen daha adamla dalga geç
Kayseriden çıkıyor,himmetdede Kalaba çalış topakli bu kadar basit 😁😁😁Kayseri: ben ne alaka
Kapıda ödeme ama 😂Konum attım gelsin😁
Ğıajajaj benden iyi bılıyonKayseriden çıkıyor,himmetdede Kalaba çalış topakli bu kadar basit 😁😁😁
Hüyük var çıkarırım orayaKapıda ödeme ama 😂
Mucur ü unuttun puahahKayseriden çıkıyor,himmetdede Kalaba çalış topakli bu kadar basit 😁😁😁
Diyom ya 70 km tam ordayımĞıajajaj benden iyi bılıyon
Kayseri mi tövbeler olsun salih sahtekarıyla zor uğraşıyom sen de çıkma başımızaaKayseri Ankara karayolunun tam 70. Kmsi
Yok be kendi mekanimi söyledim.Mucur ü unuttun puahah
Nevşehir benim memleketKayseri mi tövbeler olsun salih sahtekarıyla zor uğraşıyom sen de çıkma başımızaa
Kayseri'nin ilçesi sayılır nevşehir kardeşimNevşehir benim memleket
Oo çok iyi diyolar hiç gitmedim ben şehrime aşığım ya çıkamıyorumNevşehir benim memleket
42.5 üst@butragueno SAYGI VE ÖZLEMLE