- 30,260
- 30,274
- 113
Evlencem awda bunun yalanını sana niye söyleyim birde alıntı yaptığın mesajlara beğeni at kardeşimNikahım var evlencem dedin
Evlencem awda bunun yalanını sana niye söyleyim birde alıntı yaptığın mesajlara beğeni at kardeşimNikahım var evlencem dedin
Dugunde altın mı takılcagını sanıyorsunMetine altınları bozdurup sana vercem desem unutmazdı ama nikah gününü saatini
kıymalı kır pidesi mi takacaklarDugunde altın mı takılcagını sanıyorsun
Evet takılmayacak mı sanıyorsunDugunde altın mı takılcagını sanıyorsun
mehiri ne kardeşim faslı futbolcu muBişey dicem mehiri ben şahsi paramla mi almam gerekiyor yoksa aile parası ile alınıyor mu @Malatyali44 hoca sen bilirsin
Endonezyamehiri ne kardeşim faslı futbolcu mu
Bu şakalar espriler off alıyorum kokuyu banka hesabındaki rakamlar değişmiş salih tavrı buEndonezya
0 dan eksi oldu evet değişti 😂 kokuyu doğru alıyon ama 24 saatten az kaldı bu kokuyu bende alıyorum çok güzel kokuyor beBu şakalar espriler off alıyorum kokuyu banka hesabındaki rakamlar değişmiş salih tavrı bu
Borc verme guncellemesı acılır mı0 dan eksi oldu evet değişti 😂 kokuyu doğru alıyon ama 24 saatten az kaldı bu kokuyu bende alıyorum çok güzel kokuyor be
Borç. Verme işi bitti geçen yıl kardeşim artık sadece burdakilere veririm oda özelden falan oda borç değil yardımlaşma amaçlı 4-5 kişiyiz zaten burdaBorc verme guncellemesı acılır mı
Günaydın muhasebeciGünaydın ahali
Lan ödicez olm beSana da günaydın sitelere bağış yapan adam @Northe
Hayırsever iş insanı northe bey bile bu sitede ğuajajSana da günaydın sitelere bağış yapan adam @Northe
Bunu sılBorç. Verme işi bitti geçen yıl kardeşim artık sadece burdakilere veririm oda özelden falan oda borç değil yardımlaşma amaçlı 4-5 kişiyiz zaten burda
Bu muhasebecı cok kesıyo ıslem ucretıGünaydın muhasebeci
Ben para istemiyorum ki😁. Senin zekânı gündeme getiriyorum kankaLan ödicez olm be
YokBunu sıl