- 45,728
- 34,510
- 113
Haramın mebbasına hosgeldınız
Uyusana krdsmHaramın mebbasına hosgeldınız
@DESTURSUZ beklıyorum mac versınUyusana krdsm
Bu işte bir yanlışlık yok mu ? Uyansana kardeşim demen gerekmiyor mu 😀Uyusana krdsm
Izliyim bakayımGünaydın şuraya şöyle ufak bir bol şanslar öpücüğü
![]()
Christmas Big Bass Bonanza 146x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!www.cnpmciozgh.net
7.spini tutsa minimum 50k ya gidermiş tebrikler yinedeGünaydın şuraya şöyle ufak bir bol şanslar öpücüğü
![]()
Christmas Big Bass Bonanza 146x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!www.cnpmciozgh.net
Şeker patlatmasaydı yanmıştıkIzliyim bakayım
Satın alım değil demi bunlar balikcida alınmaz daŞeker patlatmasaydı yanmıştık
Yok be kanka 10 yatırdım 2 k kala girdi satın almam balıkçılardaSatın alım değil demi bunlar balikcida alınmaz da
7/24 mesai desin uyku haram mı kardeşimSatın alım değil demi bunlar balikcida alınmaz da
Yani betini bile nadir ödüyor da iyi yine zarar çıkmış kankaYok be kanka 10 yatırdım 2 k kala girdi satın almam balıkçılarda
Uykum haram gençliğim duman yeğenim ateşlendi hastaneye götürdüm de yeni geldim aga7/24 mesai desin uyku haram mı kardeşim
Geçmiş olsun bebeklik zor valla helede bu aylardaUykum haram gençliğim duman yeğenim ateşlendi hastaneye götürdüm de yeni geldim aga
Sorma 4 yaşında ama bebek benim için hala yeni geldim eve uyku tutmadı senin iş var herhalde hayırlı işlerin olsunGeçmiş olsun bebeklik zor valla helede bu aylarda
Sana sabah oldu bize heryer karanlıkKALKIN SABAH OLDU
Aynen işe geldim yakacam burayı maaşım yatsın artık daha zammı bilmiyorum kaç yapıldıSorma 4 yaşında ama bebek benim için hala yeni geldim eve uyku tutmadı senin iş var herhalde hayırlı işlerin olsun
Sabah oldu ama yinede karanlıkSana sabah oldu bize heryer karanlık
Hayırlısı beklediğinin üzerinde olur umarımAynen işe geldim yakacam burayı maaşım yatsın artık daha zammı bilmiyorum kaç yapıldı