- 15,855
- 9,788
- 113
Sende bı odettiremedin su parayiMetinden mi bahsettin tahirim
Program yaptırmış yazılımcıya birisi rolling yada çekiliş diye konu açtığı anda o iki kelimeyi tanımlamış anında konuya damlıyor 😂
Sende bı odettiremedin su parayiMetinden mi bahsettin tahirim
Program yaptırmış yazılımcıya birisi rolling yada çekiliş diye konu açtığı anda o iki kelimeyi tanımlamış anında konuya damlıyor 😂
hahooBundan sonra öyle ozaman
Ama sponsor çok la bakma
Bu aralar sağı solu oynuyor sitenin dün bilet etkinliğinde 1 milyon dağıttılar kasa kalmamış sanırım 😂Sende bı odettiremedin su parayi
Aga onun hakkında yorumda bulunmak istemiyorum benden uzak olsun sinsi herifin teki kıblesi para onun seni severim bilirsin onu kastetmedim ama sen öyle diyorsan oyledirMetinden mi bahsettin tahirim
Ben de roll parasına karsıyım ya atarsan atarsın isterse tiner alsın bananeBana kimse rol aç diye para atmıyor atan bak keyfine diye atıyor rol falan ugrasilmaz kime atsan atmadığın dariliyo herkesi memnun edemezsin
Dur bakim sponsor olur belkikansızım bi dm atabilir misin
Net öyle kanka @KANSIZ da rolling sayfalarında uyur kendine elektrikli battaniye almış ama çocuk sempatik insan kızınca üzülüyor 😂😂Aga onun hakkında yorumda bulunmak istemiyorum benden uzak olsun sinsi herifin teki kıblesi para onun seni severim bilirsin onu kastetmedim ama sen öyle diyorsan oyledir![]()
Bende rol aç diye geri dönüş yapmiyorum bak keyfine diye o sebeple nasıl ilişki kurarsan öyle devam eder agaBen de roll parasına karsıyım ya atarsan atarsın isterse tiner alsın banane
Saatlerce rollling takip et 500₺ al onada rolling yap kaybet rolling bakiyesi saçmalıkBen de roll parasına karsıyım ya atarsan atarsın isterse tiner alsın banane
Ben takip etmeyi son 2 haftadır yapiom la yoksa kimsenin roll u mu takip etmezdimNet öyle kanka @KANSIZ da rolling sayfalarında uyur kendine elektrikli battaniye almış ama çocuk sempatik insan kızınca üzülüyor 😂😂
Buyrun@DoktorX 5 k kazanmışsın çök
Aga kendi de burda kansizin açıkca söylüyorum alınmıyor adam alınganlık sıfır o yüzden sempatik geliyor yada politik davranıyor herkese yeşil ışık kapı kapatmak istemiyor hwggshssNet öyle kanka @KANSIZ da rolling sayfalarında uyur kendine elektrikli battaniye almış ama çocuk sempatik insan kızınca üzülüyor 😂😂
Hoop@DoktorX uyan güzel aç gozunu
Aynen öyle bu ne babadan oğula geçen padişahlık gibi awkSaatlerce rollling takip et 500₺ al onada rolling yap kaybet rolling bakiyesi saçmalık
Ha durduk yere aç bir rolling derler ayrı bir olay
5k mizi cekde gel
Rüyanda mı@DoktorX 5 k kazanmışsın çök
Takılıyorum sana sen iyi çocuksun boşver sinsi şeytanlardan değilsin en azındanBen takip etmeyi son 2 haftadır yapiom la yoksa kimsenin roll u mu takip etmezdim
Nerden5k mizi cekde gel
😂😂😂Aynen öyle bu ne babadan oğula geçen padişahlık gibi awk