- 30,260
- 30,275
- 113
Büyük ihtimalle ikisini alıp öyle oynayacaktıkUygun gormedi oynamadan alicakmisiz sanırım
Büyük ihtimalle ikisini alıp öyle oynayacaktıkUygun gormedi oynamadan alicakmisiz sanırım
Yok oynamadan denedim 1 tanesini verdiUygun gormedi oynamadan alicakmisiz sanırım
Sen konuşma sonnerYok oynamadan denedim 1 tanesini verdi
NAKSKAKXKKAKXKAKXSen konuşma sonner
Ne biliyim sataşasim geldi seni görünceNAKSKAKXKKAKXKAKX
Ben nabtim ki simdi
Hadi be@DoktorX 5 k kazanmışsın çök
Bu hafta hiç bı siteden çekim yapamadım ama genede bonus alamıyorum çok garipNe biliyim sataşasim geldi seni görünce
VallaHadi be
@DoktorX uyan güzel aç gozunu
He ya nerde kaybettik ki bende denedim vermediBu hafta hiç bı siteden çekim yapamadım ama genede bonus alamıyorum çok garip
Hesapda 80 var nereye yaptırabilirim piahhahaHe ya nerde kaybettik ki bende denedim vermedi
HakanaHesapda 80 var nereye yaptırabilirim piahhaha
Siz bu ikisine iyi kitlenmissiniz daha yok onlara paraHakana
Benim umurumda değil valla rolü meslek haline getirmiş insanlarla uğraşamamSiz bu ikisine iyi kitlenmissiniz daha yok onlara para
Bundan sonra öyle ozamanSen isi bilmiyon sana geri ekmek çıkacak adama atmiyon cahil herif @KANSIZ hahdhsa
Metinden mi bahsettin tahirimBenim umurumda değil valla rolü meslek haline getirmiş insanlarla uğraşamam
Bana kimse rol aç diye para atmıyor atan bak keyfine diye atıyor rol falan ugrasilmaz kime atsan atmadığın dariliyo herkesi memnun edemezsinBundan sonra öyle ozaman
Ama sponsor çok la bakma