- 9,405
- 4,710
- 113
Gitti o 😀😀😀 siteyle alakalı değil oyuncumuz safBizim sponsor olduğumuz paraya hiçbir site çökemez merak etme 😂🥲
Gitti o 😀😀😀 siteyle alakalı değil oyuncumuz safBizim sponsor olduğumuz paraya hiçbir site çökemez merak etme 😂🥲
Senin maaş ne zamandı
Saf?Gitti o 😀😀😀 siteyle alakalı değil oyuncumuz saf
Northe😀
Saf derken yani saf az kalır demek istedim sjsjsjNorthe😀
Şubat 31 ben günlük yaşıyorum ayda 5 gün evden çalışıyorum gerisini Allaha bırakıyorumSenin maaş ne zamandı
O kadar yüklenme . Eline vurup ekmeğini almışlar gibiSaf derken yani saf az kalır demek istedim sjsjsj
Niye Rezz diyon puahaha benimkş normalde bugün ama yatmadı yarın yada salı yatacakmıs daha zammı bile öğrenmedikŞubat 31 ben günlük yaşıyorum ayda 5 gün evden çalışıyorum gerisini Allaha bırakıyorum
Şimdi de sen mi bana sponsor olmak istiyorsun@DoktorX geçen bana sponsor oldu bende gittim kareas açtırdım adamlara işte . Biride kazandı geri siteye yatırdı nolsun 😀😀😀
Olduğu zaman anında olurum doktor .Şimdi de sen mi bana sponsor olmak istiyorsun
Yerimizi alalım biz seninkinin bugün olduğunu bilmeyen kalmadı zaten hwhdsNiye Rezz diyon puahaha benimkş normalde bugün ama yatmadı yarın yada salı yatacakmıs daha zammı bile öğrenmedik
Metin forumda anons verdi.Yerimizi alalım biz seninkinin bugün olduğunu bilmeyen kalmadı zaten hwhds
Ilgilenmiyorum o zübükleMetin forumda anons verdi.
Nası oldu bu puahahaYerimizi alalım biz seninkinin bugün olduğunu bilmeyen kalmadı zaten hwhds
Belediye anons geçti duymadım demeNası oldu bu puahaha
Hanıymıs benım tatlişimmmmIlgilenmiyorum o zübükle
2 paran olunca aslan oluyon paran bitince kedisin bildiğinHanıymıs benım tatlişimmmm
Sen Tahir e ne demek istiyosun yaniHanıymıs benım tatlişimmmm