- 45,913
- 34,673
- 113
105 k olsun 600 borc söz2 paran olunca aslan oluyon paran bitince kedisin bildiğin
105 k olsun 600 borc söz2 paran olunca aslan oluyon paran bitince kedisin bildiğin
İşlerim vardı bugün izin günü duymadım görmedim bilmiyorum puahaBelediye anons geçti duymadım deme
Ben azından veriyorum karşılıksız attıklarımı da unutma lafını yapacak değilim 2 kere rol parası attım sana ikisinde de rol açmadın her zaman ki gibi mazeret mazeret allan in dediği kadar varsın kimseye attığımın hesabını yapmam ama sen harbi haketmiyorsun kiblen paran kimdeyse oraya dönük korkulur senden beni alintilama benim hakkımda yorumda bulunma benden uzak ol tartışma yaratmak istemiyorum kalp de kırmak istemiyorum yolun yol olsun105 k olsun 600 borc söz
Zubuk dıye laf atan sensın laflarına dıkkat edersen bundan sonra senı uzmem hadı bak ısıneBen azından veriyorum karşılıksız attıklarımı da unutma lafını yapacak değilim 2 kere rol parası attım sana ikisinde de rol açmadın her zaman ki gibi mazeret mazeret allan in dediği kadar varsın kimseye attığımın hesabını yapmam ama sen harbi haketmiyorsun kiblen paran kimdeyse oraya dönük korkulur senden beni alintilama benim hakkımda yorumda bulunma benden uzak ol tartışma yaratmak istemiyorum kalp de kırmak istemiyorum yolun yol olsun
La bir şey kazanmadım sabahtandır giremiyom özeller tuttmuş allah kahretsin bir gün kayboluyorum özel tutuyor@Northe jojo özel oran kazanmissin dediler
3 hesabım vardı bi de ya allah kahretsin 3 ünden alırdım@Northe jojo özel oran kazanmissin dediler
😀3 hesabım vardı bi de ya allah kahretsin 3 ünden alırdım
Bizi yeme kaç cektin3 hesabım vardı bi de ya allah kahretsin 3 ünden alırdım
Niye yiyim olm sen çektin belli ki keyfin yerindeeBizi yeme kaç cektin
Yok çeksem rol actirrim 😀. Tahir çekti o zengin de jojo ödemiyor diyorlar 😀Niye yiyim olm sen çektin belli ki keyfin yerindee
Ödemiyor harbi 1k zenginlik ise yazıklar olsun bizim ekonomimize hwhdsYok çeksem rol actirrim 😀. Tahir çekti o zengin de jojo ödemiyor diyorlar 😀
Kaç cektin tamam istemicezNiye yiyim olm sen çektin belli ki keyfin yerindee
Sana kim sponsor olsun diye kavga ediyorduk bizdeTamam tamam sakin olun benim için kavga etmeyin
Şuan arkada 3 bekleyen var sıraya girmeniz lazjmSana kim sponsor olsun diye kavga ediyorduk bizde
Gizli olacan ama açık kabul etmez,Sana kim sponsor olsun diye kavga ediyorduk bizde
Arkandayim bekliyorumŞuan arkada 3 bekleyen var sıraya girmeniz lazjm
Olayı kolpa onun kim kansız a hergun sponsor olsun niye olsun hahshsGizli olacan ama açık kabul etmez,