Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,455
15,238
113
105 k olsun 600 borc söz
Ben azından veriyorum karşılıksız attıklarımı da unutma lafını yapacak değilim 2 kere rol parası attım sana ikisinde de rol açmadın her zaman ki gibi mazeret mazeret allan in dediği kadar varsın kimseye attığımın hesabını yapmam ama sen harbi haketmiyorsun kiblen paran kimdeyse oraya dönük korkulur senden beni alintilama benim hakkımda yorumda bulunma benden uzak ol tartışma yaratmak istemiyorum kalp de kırmak istemiyorum yolun yol olsun

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,913
34,673
113
Ben azından veriyorum karşılıksız attıklarımı da unutma lafını yapacak değilim 2 kere rol parası attım sana ikisinde de rol açmadın her zaman ki gibi mazeret mazeret allan in dediği kadar varsın kimseye attığımın hesabını yapmam ama sen harbi haketmiyorsun kiblen paran kimdeyse oraya dönük korkulur senden beni alintilama benim hakkımda yorumda bulunma benden uzak ol tartışma yaratmak istemiyorum kalp de kırmak istemiyorum yolun yol olsun
Zubuk dıye laf atan sensın laflarına dıkkat edersen bundan sonra senı uzmem hadı bak ısıne

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,367
30,364
113
@Northe özel'den vurdun diyorlar gel kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...