- 15,855
- 9,788
- 113
Hesapda 13 TL kalmis 160 oldu valla kafayı yememek elde gedil
Onu da gittik cyber a bağış yaptikHesapda 13 TL kalmis 160 oldu valla kafayı yememek elde gedil
ahh derby county 90 da 5 i atmasa kasa 6 olmuştuİyi para bas 8 orana ordan yürürsün
Patladık miahh derby county 90 da 5 i atmasa kasa 6 olmuştu
Yok canım daha neler. yerimizde saydık 1k vardı 350 lirasına çift köfteli 2 hamburger söyledim. 250 tl indirimden yararlandım. kalan 700 tl ile ne yaparız ne bonus alırız bilemicem.Patladık mi
Toronto yener diyorum daha da bisi demicem yanına istediğini koy @AllanSaintMaximinYok canım daha neler. yerimizde saydık 1k vardı 350 lirasına çift köfteli 2 hamburger söyledim. 250 tl indirimden yararlandım. kalan 700 tl ile ne yaparız ne bonus alırız bilemicem.
Ben yazmadım krdsm öyle bisiNe lan bu @KANSIZ @AnthonyEdwards @makina123 üçünüzde geldiniz 90 + da yattık 6k gitti yazdınız bu nasıl tesadüf gdfskogdlfsk
sen 6 k yı kaybettin onlar kazanacaktı doğruBen yazmadım krdsm öyle bisi
ben derby county macına oynamıştım 70te 0-4ken 4.5 alt. iyide giderdi 87de 1.30 orandı alt. maalesef ki 2 dk sonra bi baktım 5 olmuşNe lan bu @KANSIZ @AnthonyEdwards @makina123 üçünüzde geldiniz 90 + da yattık 6k gitti yazdınız bu nasıl tesadüf gdfskogdlfsk
Heeesen 6 k yı kaybettin onlar kazanacaktı doğru
nefret ediyorum bazen siteler çevrim istiyor dk 42 bakıyom gol yok ilk yarı 0.5 alt basıyom onaylanıyo gol oluyo aynı şey 2. yarı 88 den sonrada geçerli lanetben derby county macına oynamıştım 70te 0-4ken 4.5 alt. iyide giderdi 87de 1.30 orandı alt. maalesef ki 2 dk sonra bi baktım 5 olmuş
güzel orandan da aldıgımı dusunuyordum 2.15 ama gümnefret ediyorum bazen siteler çevrim istiyor dk 42 bakıyom gol yok ilk yarı 0.5 alt basıyom onaylanıyo gol oluyo aynı şey 2. yarı 88 den sonrada geçerli lanet
sağlık olsun sen az sonra patlatırsın bir şeyler denk getirirsingüzel orandan da aldıgımı dusunuyordum 2.15 ama güm
bonussuz nasıl oynucaz elım ayagım tıtrıyor 700e700 lazım YATIRIM BONUSU lazımToronto yener diyorum daha da bisi demicem yanına istediğini koy @AllanSaintMaximin
12k gitti kardeşim 6 tek kupondan gidenNe lan bu @KANSIZ @AnthonyEdwards @makina123 üçünüzde geldiniz 90 + da yattık 6k gitti yazdınız bu nasıl tesadüf gdfskogdlfsk
acısını çıkarırsın umarım12k gitti kardeşim 6 tek kupondan giden
Kayıp bonusu al hemen12k gitti kardeşim 6 tek kupondan giden
Bilmiyorum ben bonussuz oynadığım içinbonussuz nasıl oynucaz elım ayagım tıtrıyor 700e700 lazım YATIRIM BONUSU lazım
Bu gece bişey oldu oldu. Olmazsa uzun bi süre kumara ara verecemacısını çıkarırsın umarım