- 23,780
- 14,507
- 113
Dene matı bi kaç dk daha geç aktif oluyo oyun da güzel ödeyebiliyo 5 majestic koduAlamadık herhalde hala dönüyor mevlana c.r
Dene matı bi kaç dk daha geç aktif oluyo oyun da güzel ödeyebiliyo 5 majestic koduAlamadık herhalde hala dönüyor mevlana c.r
Yok vermedi 0 bonus sağlık olsunDene matı bi kaç dk daha geç aktif oluyo oyun da güzel ödeyebiliyo 5 majestic kodu
Ulan bizmde var 3-5 hafızadan silmek istediğimiz de 16 sene çok kanka lanYaşadık da nasıl yaşadık işte boşa geçmiş bi ömür
La ben bunu 16 yıl geriye gitmek isterdim anlamında diyorum orayı kaçırdınız heraldeUlan bizmde var 3-5 hafızadan silmek istediğimiz de 16 sene çok kanka lan
Kim ki buinsanlar ne kadar tuhaf olmuş bu yazdıklarını yeni görüyorum bu eleman forumdan ban yiyip modlara yazıp banımı açtırır mısın diyen birisi ismini paylaşmıcam bana 1 kere faydası olmamıştır ayıp valla birde uydurmuş 2 gün önce yazmış yeni goruyorim
www.instagram.com
Dark times![]()
Sarı Lacivert Media on Instagram: "ARADIM SENİ ÇIKIP SOKAKLARA 💛💙"
sarilacivertmediam on February 8, 2025: "ARADIM SENİ ÇIKIP SOKAKLARA 💛💙".www.instagram.com
kumar forumundan hayırlı adam beklenmez senin arkadaşlarında problem var demek kı cunku bunları soylenecek son kısıyım kazandıgım zaman muhabbetım olan kımseyı kırmam yoksa zaten mesajına cevap vermem kımseyle de uzun vadeli sohbet etmem sadece para al ver yaparım olması gerekende budurbunu yazan her kimse onu çok iyi anlıyorum forumdan ve kumarla alakalı telegramdan vs tanıştığım bi kişi bile hayırlı biri çıkmadı kuran getirseler düşünmeden el basardım yok yok tek bi kişi bile yok. her zaman param olduğunda paylaştığım tek yaşayan bi arkadaşım var kirasını öderken zorluk yaşıyo buna her para çektiğimde 2-3 bin veriyodum destek amaçlı. adam bugün holiganın eklediği bin lira bonusla 30 bin lira çekmiş bütün gün yalvardım bi lira bile atlatmadı az önce sıfırlandık diye mesaj attı bi cevap yazmadım daha 9-10 gün önce forumdan dostum olarak gördüğüm her paramı paylaştığım birisininde eli para görünce kazandığı para çok kıymete binmişti adama yalvarıyodum halime acıyıp öyle para atıyodu normalde parası yokken mesaj atsam saniyesinde dönerdi para kazandıktan sonra 10 saat cevap vermedi en son bende bu resimdeki kişi gibi uzunca bi yazı yazıp engelledim kime ne kadar değer verdiysem ilk yarıyolda bırakan onlar oldu. benim gibi sonradan böyle ağlayıp zırlamamak enayinin önde gideni için kimseyle samimi olup bağ kurmayın
ben tanımıyorum ki eleman hem benım telegramı mılletten ısteyıp bulmuş bana yazmış para isteyince mesajına bakmamışım sövüyorKim ki bu
yok ben sadece o resmi okuyunca bi an o kişide kendimi gördüm sizle hiçbi alakalı değildi yazdıklarımın özür dilerimkumar forumundan hayırlı adam beklenmez senin arkadaşlarında problem var demek kı cunku bunları soylenecek son kısıyım kazandıgım zaman muhabbetım olan kımseyı kırmam yoksa zaten mesajına cevap vermem kımseyle de uzun vadeli sohbet etmem sadece para al ver yaparım olması gerekende budur
Kardeş senin yorumlarını ne zaman görsem yok sıfırım yok param yok şansım yok şu yok yok bu yok bu kadar kendini küçük düşürme her seferinde madem kimseden fayda yok o zaman da sende kimseye para atma özel hayatında zor zamanında yanında olacak adam yoksa foruma güvenme kardeşimbunu yazan her kimse onu çok iyi anlıyorum forumdan ve kumarla alakalı telegramdan vs tanıştığım bi kişi bile hayırlı biri çıkmadı kuran getirseler düşünmeden el basardım yok yok tek bi kişi bile yok. her zaman param olduğunda paylaştığım tek yaşayan bi arkadaşım var kirasını öderken zorluk yaşıyo buna her para çektiğimde 2-3 bin veriyodum destek amaçlı. adam bugün holiganın eklediği bin lira bonusla 30 bin lira çekmiş bütün gün yalvardım bi lira bile atlatmadı az önce sıfırlandık diye mesaj attı bi cevap yazmadım daha 9-10 gün önce forumdan dostum olarak gördüğüm her paramı paylaştığım birisininde eli para görünce kazandığı para çok kıymete binmişti adama yalvarıyodum halime acıyıp öyle para atıyodu normalde parası yokken mesaj atsam saniyesinde dönerdi para kazandıktan sonra 10 saat cevap vermedi en son bende bu resimdeki kişi gibi uzunca bi yazı yazıp engelledim kime ne kadar değer verdiysem ilk yarıyolda bırakan onlar oldu. benim gibi sonradan böyle ağlayıp zırlamamak enayinin önde gideni için kimseyle samimi olup bağ kurmayın
Üzücü kanka geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 923104
ulan adamlar söver gibi ikinci yarının basında 46da attılar güler misin ağlar mısın
sıfırdan maaş kadar para yapıp 2 günde geri verdik
sorun yok senın ıcın soylemedım kral senı kırdıysam ben ozuır dılerımyok ben sadece o resmi okuyunca bi an o kişide kendimi gördüm sizle hiçbi alakalı değildi yazdıklarımın özür dilerim
Sal şu retrobeti uğursuz siteEkli dosyayı görüntüle 923104
ulan adamlar söver gibi ikinci yarının basında 46da attılar güler misin ağlar mısın
sıfırdan maaş kadar para yapıp 2 günde geri verdik
betovise bıraktık 35 küsür bu bişey değilSal şu retrobeti uğursuz site
Aklıma geldikçe deli oluyorum. Kaç kez sıfırdan katlayıp 30 40k kasa yaptım. Gidip aptal gibi 1 gecede batırdım. Durmasını öğrenemiyorum aslabetovise bıraktık 35 küsür bu bişey değil