Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,900
14,607
113
insanlar ne kadar tuhaf olmuş bu yazdıklarını yeni görüyorum bu eleman forumdan ban yiyip modlara yazıp banımı açtırır mısın diyen birisi ismini paylaşmıcam bana 1 kere faydası olmamıştır ayıp valla birde uydurmuş 2 gün önce yazmış yeni goruyorim
Kim ki bu

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,774
14,502
113
9 tane maç var nba de. Tam %100 bonus alıp 10 tane kupon yapmalık geceydi kaçırdık

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,934
42,693
113
123.png

ulan adamlar söver gibi ikinci yarının basında 46da attılar güler misin ağlar mısın
sıfırdan maaş kadar para yapıp 2 günde geri verdik

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,690
22,793
113
bunu yazan her kimse onu çok iyi anlıyorum forumdan ve kumarla alakalı telegramdan vs tanıştığım bi kişi bile hayırlı biri çıkmadı kuran getirseler düşünmeden el basardım yok yok tek bi kişi bile yok. her zaman param olduğunda paylaştığım tek yaşayan bi arkadaşım var kirasını öderken zorluk yaşıyo buna her para çektiğimde 2-3 bin veriyodum destek amaçlı. adam bugün holiganın eklediği bin lira bonusla 30 bin lira çekmiş bütün gün yalvardım bi lira bile atlatmadı az önce sıfırlandık diye mesaj attı bi cevap yazmadım daha 9-10 gün önce forumdan dostum olarak gördüğüm her paramı paylaştığım birisininde eli para görünce kazandığı para çok kıymete binmişti adama yalvarıyodum halime acıyıp öyle para atıyodu normalde parası yokken mesaj atsam saniyesinde dönerdi para kazandıktan sonra 10 saat cevap vermedi en son bende bu resimdeki kişi gibi uzunca bi yazı yazıp engelledim kime ne kadar değer verdiysem ilk yarıyolda bırakan onlar oldu. benim gibi sonradan böyle ağlayıp zırlamamak enayinin önde gideni için kimseyle samimi olup bağ kurmayın
kumar forumundan hayırlı adam beklenmez senin arkadaşlarında problem var demek kı cunku bunları soylenecek son kısıyım kazandıgım zaman muhabbetım olan kımseyı kırmam yoksa zaten mesajına cevap vermem kımseyle de uzun vadeli sohbet etmem sadece para al ver yaparım olması gerekende budur

TanrınınGözyaşı

iyilik yapan kötülük bulur
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,964
3,069
113
kumar forumundan hayırlı adam beklenmez senin arkadaşlarında problem var demek kı cunku bunları soylenecek son kısıyım kazandıgım zaman muhabbetım olan kımseyı kırmam yoksa zaten mesajına cevap vermem kımseyle de uzun vadeli sohbet etmem sadece para al ver yaparım olması gerekende budur
yok ben sadece o resmi okuyunca bi an o kişide kendimi gördüm sizle hiçbi alakalı değildi yazdıklarımın özür dilerim

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,227
28,279
113
bunu yazan her kimse onu çok iyi anlıyorum forumdan ve kumarla alakalı telegramdan vs tanıştığım bi kişi bile hayırlı biri çıkmadı kuran getirseler düşünmeden el basardım yok yok tek bi kişi bile yok. her zaman param olduğunda paylaştığım tek yaşayan bi arkadaşım var kirasını öderken zorluk yaşıyo buna her para çektiğimde 2-3 bin veriyodum destek amaçlı. adam bugün holiganın eklediği bin lira bonusla 30 bin lira çekmiş bütün gün yalvardım bi lira bile atlatmadı az önce sıfırlandık diye mesaj attı bi cevap yazmadım daha 9-10 gün önce forumdan dostum olarak gördüğüm her paramı paylaştığım birisininde eli para görünce kazandığı para çok kıymete binmişti adama yalvarıyodum halime acıyıp öyle para atıyodu normalde parası yokken mesaj atsam saniyesinde dönerdi para kazandıktan sonra 10 saat cevap vermedi en son bende bu resimdeki kişi gibi uzunca bi yazı yazıp engelledim kime ne kadar değer verdiysem ilk yarıyolda bırakan onlar oldu. benim gibi sonradan böyle ağlayıp zırlamamak enayinin önde gideni için kimseyle samimi olup bağ kurmayın
Kardeş senin yorumlarını ne zaman görsem yok sıfırım yok param yok şansım yok şu yok yok bu yok bu kadar kendini küçük düşürme her seferinde madem kimseden fayda yok o zaman da sende kimseye para atma özel hayatında zor zamanında yanında olacak adam yoksa foruma güvenme kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...