- 30,260
- 30,275
- 113
Senin okuduğun mektebinEee won değilmi tebrikler
Senin okuduğun mektebinEee won değilmi tebrikler
Getirt kuponu hadi krdsmBen ben
160 bitmiş benden 1 sayı çalışır ve wonSenin okuduğun mektebin
bir keresinde carsıya gidecektım gece hergün cıkıyordum artık cıkmıyorumda. neyse ben kumarda yedim parayı dedim napcaz nası gıtcez donsuz çarsıya mı gıdılır en kötü kahve 200 lira cepte kuruş yoktu fatih hocama bi yazdım korner iptal oldu diye sövüyordu gece mlse korner oynamış iptal olmuş yatmış. istedim bundan money hemen atmıştı atmasa kepaze olmuştum bu da makinaspor anılarımdan biriYok usta yolla da şöyle bi 5tl atamda iban sallansın
Amin ecmain kardeşim benim kalkarsa sizin de kaldırırım umarım hshdssparayı buldu g*tü kalktı diyelim arkandan allahım nasip et![]()
İçimizdeki İrlanda li sen misin kardeşimCity alır
Objektifimİçimizdeki İrlanda li sen misin kardeşim
sondaki umarım şüpheli ŞLKGDFSALŞKGDSAmin ecmain kardeşim benim kalkarsa sizin de kaldırırım umarım hshdss
Bi an ciddi bişey geliyor sandım sonunu hüzünlü hıçkıra hıçkıra okudumbir keresinde carsıya gidecektım gece hergün cıkıyordum artık cıkmıyorumda. neyse ben kumarda yedim parayı dedim napcaz nası gıtcez donsuz çarsıya mı gıdılır en kötü kahve 200 lira cepte kuruş yoktu fatih hocama bi yazdım korner iptal oldu diye sövüyordu gece mlse korner oynamış iptal olmuş yatmış. istedim bundan money hemen atmıştı atmasa kepaze olmuştum bu da makinaspor anılarımdan biri
Kaç fark atar diyorsun senObjektifim
harbi yaşandı bu polonyalı fatih hocayla yaşandı ama realiyle değil puahahahhadhasdBi an ciddi bişey geliyor sandım sonunu hüzünlü hıçkıra hıçkıra okudum
2-1 3-1 falan biterKaç fark atar diyorsun sen
İzle mesela banko
Kazanıp görmek nasip olsun o zaman görelim kardeşimsondaki umarım şüpheli ŞLKGDFSALŞKGDS
Hocam fazla abartmayalım bu dünyayı bu dünyaya 20 yıl okumak 40 yıl çalışmak 5-10 yılda sürünüp sonrada göç eder insan o yüzden dışarda donlada gezsen bişey olmaz insanlık haliharbi yaşandı bu polonyalı fatih hocayla yaşandı ama realiyle değil puahahahhadhasd