Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,787
23,044
113
Yok usta yolla da şöyle bi 5tl atamda iban sallansın
bir keresinde carsıya gidecektım gece hergün cıkıyordum artık cıkmıyorumda. neyse ben kumarda yedim parayı dedim napcaz nası gıtcez donsuz çarsıya mı gıdılır en kötü kahve 200 lira cepte kuruş yoktu fatih hocama bi yazdım korner iptal oldu diye sövüyordu gece mlse korner oynamış iptal olmuş yatmış. istedim bundan money hemen atmıştı atmasa kepaze olmuştum bu da makinaspor anılarımdan biri

JoeQuanqa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,519
31,394
113
bir keresinde carsıya gidecektım gece hergün cıkıyordum artık cıkmıyorumda. neyse ben kumarda yedim parayı dedim napcaz nası gıtcez donsuz çarsıya mı gıdılır en kötü kahve 200 lira cepte kuruş yoktu fatih hocama bi yazdım korner iptal oldu diye sövüyordu gece mlse korner oynamış iptal olmuş yatmış. istedim bundan money hemen atmıştı atmasa kepaze olmuştum bu da makinaspor anılarımdan biri
Bi an ciddi bişey geliyor sandım sonunu hüzünlü hıçkıra hıçkıra okudum

JoeQuanqa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,519
31,394
113
harbi yaşandı bu polonyalı fatih hocayla yaşandı ama realiyle değil puahahahhadhasd
Hocam fazla abartmayalım bu dünyayı bu dünyaya 20 yıl okumak 40 yıl çalışmak 5-10 yılda sürünüp sonrada göç eder insan o yüzden dışarda donlada gezsen bişey olmaz insanlık hali

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,857
14,617
113
Şu an tarafınıza aktarılabilecek bi bonus bulunmamatadır cevabını almaktan bıktım ya bi kere de diyin ki al 5k bonus oyna

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,320
4,629
113

Ben 2-3 ay once aldım çektim idi üye olmayan varsa kontrol etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...