- 16,171
- 14,872
- 113
+2.5 handikap gs diyorum ben 3 fark atar diyorsan sen 500 tl iddiasına girelim seninle muhabbet olsun2-1 3-1 falan biter
+2.5 handikap gs diyorum ben 3 fark atar diyorsan sen 500 tl iddiasına girelim seninle muhabbet olsun2-1 3-1 falan biter
lütfen benle gir+2.5 handikap gs diyorum ben 3 fark atar diyorsan sen 500 tl iddiasına girelim seninle muhabbet olsun
cuta gibi mi göç ediyoruz nası oluyoHocam fazla abartmayalım bu dünyayı bu dünyaya 20 yıl okumak 40 yıl çalışmak 5-10 yılda sürünüp sonrada göç eder insan o yüzden dışarda donlada gezsen bişey olmaz insanlık hali
Yok rakiple girmem lazımlütfen benle gir
2-1 3-1 diyorum 3 fark atarına girelim diyosun+2.5 handikap gs diyorum ben 3 fark atar diyorsan sen 500 tl iddiasına girelim seninle muhabbet olsun
@KANSIZ örnek al sibopYok rakiple girmem lazım
Neyi la gene neyi paylasamadiniz@KANSIZ örnek al sibop
Yok usta bizimki var oluşdan yok oluş göç vakticuta gibi mi göç ediyoruz nası oluyo
1 farka girmem kazanırsın öyle muhabbetine demiştim zaten kabul etseydin2-1 3-1 diyorum 3 fark atarına girelim diyosun
Ben gsnin ezilceğini düşünmüyorum ki
Param yokki girelimde param yok veresiye olur mu1 farka girmem kazanırsın öyle muhabbetine demiştim zaten kabul etseydin
bi tane kardeşimiz 500 tl sponsor oldu 20dk önce. %100 bonus varmıNeyi la gene neyi paylasamadiniz
1 farkla bitmez o muhtemelen GS en az 2 3 fark atat1 farka girmem kazanırsın öyle muhabbetine demiştim zaten kabul etseydin
Bana at 1k betvakti alimbi tane kardeşimiz 500 tl sponsor oldu 20dk önce. %100 bonus varmı
sen bana at ben alayım 1k betvaktıBana at 1k betvakti alim
Sen nbnsinsen bana at ben alayım 1k betvaktı
sen degil misinSen nbnsin
Ne var ordaBana at 1k betvakti alim
Joker var 2 maç 1.60 max 10 katı çekimbi tane kardeşimiz 500 tl sponsor oldu 20dk önce. %100 bonus varmı
Yoo puahahahhasen degil misin
Yok borç işine girmeyelim tadımız kaçmasın aga en güzeliParam yokki girelimde param yok veresiye olur mu