- 11,349
- 13,417
- 113
GS kazanamaz kankam malesef ama umarım kazanır kuponun tutar çok zorGS kazanırsa herkesin yürüyüşü degisicek
GS kazanamaz kankam malesef ama umarım kazanır kuponun tutar çok zorGS kazanırsa herkesin yürüyüşü degisicek
kanka sana samimi bi soru sorcam ciddi ama kastım sen değilsin bu arada belirteyim 3-4 kuruş tüylenen neden burada edebiyatçı bilir kişi vsvs oluyor hiç düşündün müKim olduğunu tahmin etsem hemen etiket aticam da tahmin edemedim hwhdhss
Allah kahretsin yokmu 4200tlsi olan şuna versibparamı at
Senin adına konu açalım krdsm herkes duysun abndjajdTeşekkür etmedin bekliyorum hala sponsor oldum resmen sana hwhxgs
42 tl parandamı yok kardeşim at işteAllah kahretsin yokmu 4200tlsi olan şuna versib
5000 di en son ne ara indik 4200eAllah kahretsin yokmu 4200tlsi olan şuna versib
Düşündüm kardeşim bunun cevabini rahmetli dedem ben 5 yaşındayken söylemişti bana o zamanlar anlam veremiyordum ama şimdi anlamlı geliyor.kanka sana samimi bi soru sorcam ciddi ama kastım sen değilsin bu arada belirteyim 3-4 kuruş tüylenen neden burada edebiyatçı bilir kişi vsvs oluyor hiç düşündün mü![]()
Senin gibi bir dosta sahip üstüne para vereceğine bir de istiyor mu çok ayıpAllah kahretsin yokmu 4200tlsi olan şuna versib
800 u düştüm borcdan krdsm5000 di en son ne ara indik 4200e
Demi anlatamiyorumSenin gibi bir dosta sahip üstüne para vereceğine bir de istiyor mu çok ayıp
800ü 10k yaptım niye borctan dustuk800 u düştüm borcdan krdsm
Miktar gözükmesin ama kardeşim hshdhdsSenin adına konu açalım krdsm herkes duysun abndjajd
Sana borcum olması çok iyi la millet para istediğinde makineye verdim diyom sjdjajdj5000 di en son ne ara indik 4200e
Teşekkür ederim dost farkındalık sahibisin has kumarcılar bilir ki ne kadar kazanırsa kazansın gideceği tek yer başladığı yerdir..Düşündüm kardeşim bunun cevabini rahmetli dedem ben 5 yaşındayken söylemişti bana o zamanlar anlam veremiyordum ama şimdi anlamlı geliyor
- Para insanın konuşmasını bile değiştirir .
- Elbise insanın yürüyüşünü bile değiştirir.
@Losers bile kurtaramaz artık bizi yiğidimDemi anlatamiyorum
Bu gözler 300 lira cenaze yalanı gördü 300₺ içinSen dünyanın en doğrucu adamısın kardeşim seni seviyorum
birazdan gs sallayınca forumu gol spamıyla sallıcam inş banlanmayızgooooll be golll işte bu
Metin 1000 liradan aşağıya cenaze yalanı söylemez 300 TL ye maks hastane yalanı söylemiştirBu gözler 300 lira cenaze yalanı gördü 300₺ için