- 11,349
- 13,417
- 113
Tahir bey pek bir ciddi gördüm sizi bugün umarım keyfiniz yerindedir1 haftada 40k yedin az mı benimde borç 0 şükür gam yemem hiç
Tahir bey pek bir ciddi gördüm sizi bugün umarım keyfiniz yerindedir1 haftada 40k yedin az mı benimde borç 0 şükür gam yemem hiç
eski kul adı ne senınO adama niye Tuborg Selim diyolar
Şükür aga allan la dostluğumuz ileri seviye ağzıma geleni rahatlıkla söylüyorum arada onun dediklerine alınıyorum da olsun o kadar sen nasılsınTahir bey pek bir ciddi gördüm sizi bugün umarım keyfiniz yerindedir
Herkesin sevdiği adamsan eğer yanlış kisisindir kardeşim seven çok sevmeyenin de hiç sevmediği kişi olursan basarmissindir
İyiyim ben de teşekkür ederim forum işleri kod kovalamaca bi kaç kuruş param olunca fakirleri hor görmece para bitince ona buna sinyal çakmaca günlük forum işleri be reisimŞükür aga allan la dostluğumuz ileri seviye ağzıma geleni rahatlıkla söylüyorum arada onun dediklerine alınıyorum da olsun o kadar sen nasılsın![]()
Olm kim az dedi ben yazın 1 hafta da 100 yediğimide bilirim yesem yedim derim zaten ben yalan konuşmam en güzeli borcun olmasın bosver gerisi teferruat1 haftada 40k yedin az mı benimde borç 0 şükür gam yemem hiç
Aguero 2-2 yaptı hwhdhdsa
GS ye basalım sunuTamam cek kupon yap kendine benden sonra geri dönüş yaparsın bana helali hoş olsun hshdgds
Şuan sinyal mod açık sanırım kardeşimİyiyim ben de teşekkür ederim forum işleri kod kovalamaca bi kaç kuruş param olunca fakirleri hor görmece para bitince ona buna sinyal çakmaca günlük forum işleri be reisim![]()
Şunun gerçek olduğunu düşünüyorum kahkaha atıyorum puahahhaAguero 2-2 yaptı hwhdhdsa
yavrum yürüyün değişmiş bi asalet gelmiş sana maşallah maşallahGS ye basalım sunu
Dedik sana bendensin hadi bugün iyisinGS ye basalım sunu
Nobonusum burdabetpas
betpas1191.com
yok ya kime sinyal atıcan herkes bitik 200 tl atanda diğer gün parası bitince geri istiyor ya da burada edebiyat yapıp laf sokuyor glfödghgŞuan sinyal mod açık sanırım kardeşim![]()
Bol şans agaEkli dosyayı görüntüle 922942kod kazancını bastım dün hiçbiri gelmez kesin
Kim olduğunu tahmin etsem hemen etiket aticam da tahmin edemedim hwhdhssyok ya kime sinyal atıcan herkes bitik 200 tl atanda diğer gün parası bitince geri istiyor ya da burada edebiyat yapıp laf sokuyor glfödghg
GS kazanırsa herkesin yürüyüşü degisicekyavrum yürüyün değişmiş bi asalet gelmiş sana maşallah maşallah
Sen dünyanın en doğrucu adamısın kardeşim seni seviyorumOlm kim az dedi ben yazın 1 hafta da 100 yediğimide bilirim yesem yedim derim zaten ben yalan konuşmam en güzeli borcun olmasın bosver gerisi teferruat
Teşekkür etmedin bekliyorum hala sponsor oldum resmen sana hwhxgsGS kazanırsa herkesin yürüyüşü degisicek
paramı atGS ye basalım sunu