- 11,349
- 13,417
- 113
20 kişiye 25 yapalım şunu daha çok dosta ulaşalım kankim iyilik iyidirGelmesi durumunda 10kisiye 50 tl
20 kişiye 25 yapalım şunu daha çok dosta ulaşalım kankim iyilik iyidirGelmesi durumunda 10kisiye 50 tl
Temsilci ayağınıza geldisorun nedir
dm atarsan anlatayım hocamsorun nedir
Doğru diyorsun herkes bugün evine ekmek götürsun 1 tane de olsa20 kişiye 25 yapalım şunu daha çok dosta ulaşalım kankim iyilik iyidir
En sevdiğim kankimdi niye banlandi ocuta yavsagı banlanmış hadi gözün aydın
ne bilimEn sevdiğim kankimdi niye banlandi o
Benim muhabbetim yoktu ki hiç dün burda para atayım tahire dedi bisiler oldu sonra istemiyorum ben dedim sonra banlandicuta yavsagı banlanmış hadi gözün aydın
dün burda miydi o puahahaha ben gormedm hıcBenim muhabbetim yoktu ki hiç dün burda para atayım tahire dedi bisiler oldu sonra istemiyorum ben dedim sonra banlandi
dm attımdün burda miydi o puahahaha ben gormedm hıc
Gece burdaydi artık yok 3 gün sonra gelir 3 gün ban atmışdün burda miydi o puahahaha ben gormedm hıc
hiç gelmese daha iyi olurdu 3 gün az olmuş shellaca yazayim biraz uzatsın puhahahahadhasjGece burdaydi artık yok 3 gün sonra gelir 3 gün ban atmış
Ters tepmesin dikkat et enescim hahsshiç gelmese daha iyi olurdu 3 gün az olmuş shellaca yazayim biraz uzatsın puhahahahadhasj
holiganbet dolandırıcısı bana eklememıs 1000 liramıTers tepmesin dikkat et enescim hahss
İhtimal arasındaBana 10k attığına göre 50k vurmuştur 100k vursa 25k atardı minumum erhan
Son daki randomu yakıştıramadımhiç gelmese daha iyi olurdu 3 gün az olmuş shellaca yazayim biraz uzatsın puhahahahadhasj
dostlarımız birer birer eksiliyorlar sofradanSon daki randomu yakıştıramadım
Yatırımın yoktur benimde sınırda varmış eklendi 4k çektik de 1.5k lik kupon zor yapabildim gerisini uçaktan düşürdümholiganbet dolandırıcısı bana eklememıs 1000 liramı
yatırım cokta ben spor oynamısım hep slot oynamamısım everylerde o yüzden eklenmemıs sanırımYatırımın yoktur benimde sınırda varmış eklendi 4k çektik de 1.5k lik kupon zor yapabildim gerisini uçaktan düşürdüm
attım dmyatırım cokta ben spor oynamısım hep slot oynamamısım everylerde o yüzden eklenmemıs sanırım
Everylerde spor oynanır mı la kayıp bonusu dahi yok sporda yazık olmuşyatırım cokta ben spor oynamısım hep slot oynamamısım everylerde o yüzden eklenmemıs sanırım