- 30,579
- 30,658
- 113
Bana uyar ama o ata ağırlığını benden başka kaldıracak birisi yoktur puahahBöyle bi loserlık görmedim ata resmi olan yalan söylemez atayı indirip @Valenciennes yeni ata ilan edelim
Bana uyar ama o ata ağırlığını benden başka kaldıracak birisi yoktur puahahBöyle bi loserlık görmedim ata resmi olan yalan söylemez atayı indirip @Valenciennes yeni ata ilan edelim
Ben parayi bulsam sinirsiz ban için başkana yazacam pauabaBan yemesi gerekenlerün çoğunu ben iletiyorum kavga edenleri direkt banlatıyorum artık ben uyarımı yapmıştım bu durum yaşanamdan
Sen dua et o 2 gün sonra hatırlayıp gelmesin en son birisi 1 ay beklemişti osuahah adam kafası güzelken hatırlamıyorCuta herhalde çok icmemisse bizi kafasi yerindeyse bilirki beni ona çok nba kupon verdim pauaha
Gece buradaki bekçi görevini yapmıyor 😬Kardeşim kim bu ahmet. Her ban yiyen ahmet yüzünden yiyor 🤣
@MonteKristoKontu bunların parası oldu bunları eledik 🤣
3 güne yine kaldırtırsınBen parayi bulsam sinirsiz ban için başkana yazacam pauaba
Keske bizde bilseydik ahmetim o günleri pauahBen 3 kuruş kazanınca direkt yollarım reşatım bilir beni 🤣
Dün gece boş kaldı burası biraz ama testo banı gece yemedi yaGece buradaki bekçi görevini yapmıyor 😬
Tek temennim o zaten puaha3 güne yine kaldırtırsın
On akşam yedi metinle makarna tartışöası yapıyorduDün gece boş kaldı burası biraz ama testo banı gece yemedi ya
Gelmiş geçen bi konuda holigandan adam bize 300 atcak bende holi hesabı yok diye bizim passion dan kullanıcı adı istedim onun hesaba atsın diye gitmiş ss alıp bu hesap başkasına ait ama dost yazmış yani ömrü hayatımda höyle boşluk görmedimAlınma gucenme yok onda sorun değil onun için hshdhd
Sana maç sordum işte gelse 2 3k alacaktın sıfır çekeceğin tuttu o gün 🤣Keske bizde bilseydik ahmetim o günleri pauah
Tommy gece yedi. Ona sahip çıkmadınDün gece boş kaldı burası biraz ama testo banı gece yemedi ya
O öyle biraz hıyar bi çocuk hwhddhsGelmiş geçen bi konuda holigandan adam bize 300 atcak bende holi hesabı yok diye bizim passion dan kullanıcı adı istedim onun hesaba atsın diye gitmiş ss alıp bu hesap başkasına ait ama dost yazmış yani ömrü hayatımda höyle boşluk görmedim
Şu profile bakınca kendimi görüyordum fizikçiyim
Tommy gitti adama değişik bi hakaret etti. Hayran kaldım müdahele etmek istemedim 🤣Tommy gece yedi. Ona sahip çıkmadın
Bak bide gülücük atıyo meto o hareketine tav oldum bi kere gül gül 😄O öyle biraz hıyar bi çocuk hwhddhs
Teşekkür ederim ben başkasına ver dost kazancın bol olsun
En azından düzenleme yapaydi. Adam gelip gidip sınırlı emoji atıyorTommy gitti adama değişik bi hakaret etti. Hayran kaldım müdahele etmek istemedim 🤣
Çokta ağir değildi ya köpek duası kabul olsa kemik yağardı gibi bişey dedi ama tartışma anında dediTommy gitti adama değişik bi hakaret etti. Hayran kaldım müdahele etmek istemedim 🤣