- 56,531
- 31,402
- 113
Tahir az önce promo kod konusunda metinle tatlı sohbetim gözümden kaçmadıSadece selam şuan maalesef hzhss
Tahir az önce promo kod konusunda metinle tatlı sohbetim gözümden kaçmadıSadece selam şuan maalesef hzhss
Yok haylan ile Metin aynı anda yedi ben burada idim. Tommy gece yemişAynı anda yediler ikisi tartışıtken
Zaten sen parayi bul seni kolluyoruz çökecez snaa puahaBenden sadece selam ilet. Başka bişey iletemiyomuş de 🤣
Haa doğru LAYok haylan ile Metin aynı anda yedi ben burada idim. Tommy gece yemiş
Yok beğeniyi ilk atan loser normalde orda bile ilk beğeniyi loser atmış tam loserBegeni ye göre mi para atcak la cekilis konusumu burasi pauah
Ben 3 kuruş kazanınca direkt yollarım reşatım bilir beni 🤣Zaten sen parayi bul seni kolluyoruz çökecez snaa puaha
Yarin kim yer acaba konuda bani varmi tahminin dostYok haylan ile Metin aynı anda yedi ben burada idim. Tommy gece yemiş
Ben beğenmedim bileYok beğeniyi ilk atan loser normalde orda bile ilk beğeniyi loser atmış tam loser
Ahmet yüzünden gece yemiş işteHaa doğru LA
Ne oynadın ahmetim anlat ssn boşa maç izlemen sen şeytannFio müthiş gol attı trt spor açın la
Kansız ön planda.Yarin kim yer acaba konuda bani varmi tahminin dost
Para yok ki. Sorduğun soruya bak utanmaz herif yaNe oynadın ahmetim anlat ssn boşa maç izlemen sen şeytann
Böyle bi loserlık görmedim ata resmi olan yalan söylemez atayı indirip @Valenciennes yeni ata ilan edelimBen beğenmedim bile
Ban yemesi gerekenlerün çoğunu ben iletiyorum kavga edenleri direkt banlatıyorum artık ben uyarımı yapmıştım bu durum yaşanamdanYarin kim yer acaba konuda bani varmi tahminin dost
Cuta herhalde çok icmemisse bizi kafasi yerindeyse bilirki beni ona çok nba kupon verdim pauahaYok beğeniyi ilk atan loser normalde orda bile ilk beğeniyi loser atmış tam loser
Alınma gucenme yok onda sorun değil onun için hshdhdTahir az önce promo kod konusunda metinle tatlı sohbetim gözümden kaçmadı
Kardeşim kim bu ahmet. Her ban yiyen ahmet yüzünden yiyor 🤣Ahmet yüzünden gece yemiş işte
Doktor kazanmış bu kez Tebrikler ama northe atma