- 56,531
- 31,402
- 113
@cutamaniac saygı ve hüzün ile anıyoruz aramızdan ayrılışın 1 senesiCuta bu kadar seri yazmaz oysa helal olsun puahah
@cutamaniac saygı ve hüzün ile anıyoruz aramızdan ayrılışın 1 senesiCuta bu kadar seri yazmaz oysa helal olsun puahah
Zor gibi oİsveç hentbol iy 16.5 alt aldım
Gelirse çekime giderim
HopDost sen cutamaniac mısın ?
Ne 1 senesi LA daha geçen hafta konuştuk@cutamaniac saygı ve hüzün ile anıyoruz aramızdan ayrılışın 1 senesi
Tamam oymuş da sen normalde bu kadar seri yazamazdın bu ara alkol etkisi az
Tamam işte senin geçen haftan 1 ay oluyor yani 1 ay önceside geçen yıl oluyor pehNe 1 senesi LA daha geçen hafta konuştuk
PauajjajsTamam işte senin geçen haftan 1 ay oluyor yani 1 ay önceside geçen yıl oluyor peh
Enflasyon beni de vurdu şarap artı 4 kırmızıTamam oymuş da sen normalde bu kadar seri yazamazdın bu ara alkol etkisi az
Einsten bi an konudaydı sankiPauajjajs
Resatlan özelden konuşuyoruz artik ordan nba kuponu atıyoruz birbirimize rekabetimiz bitmedi forumdan gidebilir ama ben onun peşini bırakmam puabaErhan kendine gelebildin mi yas tutuyorum 15 saattir
En son bu sözleri suvata kullanırdınResatlan özelden konuşuyoruz artik ordan nba kuponu atıyoruz birbirimize rekabetimiz bitmedi forumdan gidebilir ama ben onun peşini bırakmam puaba
Hentbol profesörü konuştu xxssddffZor gibi o
Gitti mi forumdan yazdım bugün gittiyse Selam söyle benden bisi olursa yazsin bana anlar oResatlan özelden konuşuyoruz artik ordan nba kuponu atıyoruz birbirimize rekabetimiz bitmedi forumdan gidebilir ama ben onun peşini bırakmam puaba
Olsun hala 2003 teyiz hala güzeliz hala güçlüyüzzEnflasyon beni de vurdu şarap artı 4 kırmızı
İlk beğeniyi kesin losers atarNeyse şaka maka su para çekme isini halledeyim 2 500 yapın kendi aranizda ama
Biraz daha açık konus laa puahaGitti mi forumdan yazdım bugün gittiyse Selam söyle benden bisi olursa yazsin bana anlar o