- 24,561
- 15,125
- 113
Güya 50k gelcekti onu kriptoyla çekecektim diye bunu hızlı hızlı havale verdim ama ödemedi iptal de etmiyo aqHavaleyi geç öder kripto verseydın
Güya 50k gelcekti onu kriptoyla çekecektim diye bunu hızlı hızlı havale verdim ama ödemedi iptal de etmiyo aqHavaleyi geç öder kripto verseydın
6. hisle oynuyoruzAviatör çok büyük dümen nasıl para bağlıyonuz la
Baya sayfa atlamış bugünün konusu neBencede hiç inandırıcı gelmedi bide uçak oyununda kaybettim diyor 500lirya haylan 2 defa rol açtırdı ona kayip olunca dellendi 60 i o oyundan kaybedemez bide o parayı göremez bile
MuhabbetBaya sayfa atlamış bugünün konusu ne
Bi kere gireyim dedim 1.30 da bozdum heyecandan 34e gitti. Sonra 3 tur 1.10 bile görmedi sıfırlandım aq6. hisle oynuyoruz
artık nerde 1.01 nerde 2nin üzerine çıkacağını anlıyorsun (yalandan kim ölmüş)
Yarın öğleden sonra anca gelir finans ekibi içiyordur bu cumartesi aq herkes bizim gibi ev hanımı mıGüya 50k gelcekti onu kriptoyla çekecektim diye bunu hızlı hızlı havale verdim ama ödemedi iptal de etmiyo aq
sen niye çektin ki ordan devam etseydin@jojoiti
Bu ödeme yüzünden mi 50k hesaba geçmiyorGüya 50k gelcekti onu kriptoyla çekecektim diye bunu hızlı hızlı havale verdim ama ödemedi iptal de etmiyo aq
1k joker alalım dedik 3 maç vardı zaten ana para durur freebeti basarım dedimsen niye çektin ki ordan devam etseydin
yemişim jokerini bonusunu
maclar bitti gerçi sabah gelmesi senin için daha iyi
kaynanan atsa sende nba oyuncu bahsi alırdın 60binlikBencede hiç inandırıcı gelmedi bide uçak oyununda kaybettim diyor 500lirya haylan 2 defa rol açtırdı ona kayip olunca dellendi 60 i o oyundan kaybedemez bide o parayı göremez bile
Aynen bencede oleLa öyle tabi ya millet üzülür belki para atar diye zarflıyor milleti işte ucuz numaralar
Yok ya jojo dümen yapıyor yatırım yok gün içinde demişler bunla alakası yokBu ödeme yüzünden mi 50k hesaba geçmiyor
60 k atan kaynana olmaz kayınvalide olurkaynanan atsa sende nba oyuncu bahsi alırdın 60binlik
yeme bizi şimdi
3 saat sonunda iptal oluyo genelde. İptal olursa kripto verecemYarın öğleden sonra anca gelir finans ekibi içiyordur bu cumartesi aq herkes bizim gibi ev hanımı mı
Pauah bana emanet edilen bir paraya veya bir eşyaya ne olursa olsun dokunmam söz konusu bile olmaz dostkaynanan atsa sende nba oyuncu bahsi alırdın 60binlik
yeme bizi şimdi
Elden teslim yok mu3 saat sonunda iptal oluyo genelde. İptal olursa kripto verecem
1k paranın mi pauahElden teslim yok mu
direk anne denir60 k atan kaynana olmaz kayınvalide olur
Salak şansı diye birşey var inanır mısın dost nerede saçma sapan it kopuk varsa onların kaynana kayınpederi çok sağlam olur insan evladı olur bizim kaynanada emekli maaşını aldığı gün hiç uğramaz 24 ü maaş günü ertesi ay 18inde gelir ağlar sızlar para bitti diye hatun evden birşeyler koyar gönderir lanet olsun millete bak bana bak benim neden böyle bir hayatım var adam ruh hastasına 60 bin teslim ediyor bana 60₺ veren olmadı sokayım böyle işe60 k atan kaynana olmaz kayınvalide olur
Ne olacak zaten hergün milletin eline veriyorlar1k paranın mi pauah