- 16,005
- 14,713
- 113
TV aldım koltuk takımı aldım kendime oda yaptım hala bitmedi para da ulasilabilecek mevki de değil150 k paran varken nıye almadın la kumarbaz tahır
TV aldım koltuk takımı aldım kendime oda yaptım hala bitmedi para da ulasilabilecek mevki de değil150 k paran varken nıye almadın la kumarbaz tahır
İmkanı var mi senceben lole gidiyom geldıgımde orsomarso macı kuruduysa bi roll açarsın
Bende tv aldım aq 65 ınc cok buyuk oldu odaya kör olcamTV aldım koltuk takımı aldım kendime oda yaptım hala bitmedi para da ulasilabilecek mevki de değil
70 inç benim kardeşim takmışımBende tv aldım aq 65 ınc cok buyuk oldu odaya kör olcam
Mantıken en iyisini yapmışsın bende kazandığımda iphone 16 pro max e yatırdım direk parayı he telefonu aldıktan sonra bi büyü mü oldu ne daha o şekil kazanamadıkTV aldım koltuk takımı aldım kendime oda yaptım hala bitmedi para da ulasilabilecek mevki de değil
@AllanSaintMaximin sendromu diyorlar ona yeni telefon hayır getirmiyormusMantıken en iyisini yapmışsın bende kazandığımda iphone 16 pro max e yatırdım direk parayı he telefonu aldıktan sonra bi büyü mü oldu ne daha o şekil kazanamadık
Almasak daha kötüydü telefon iphone 6 ile ömür mü geçerdi telefon foruma girerken şemmameye kalkıyordu@AllanSaintMaximin sendromu diyorlar ona yeni telefon hayır getirmiyormus
Yuklu oynarsan küçük te olsan büyükte olsan belli bir kayıptan sonra büyük hirs yaparsın20 yaşında değiliz la artık çalışmasam işsiz olsam o dediğin belki olurdu da çalışıyoruz elimize para geçiyor mal satma işini çocukken yapıyorduk
Sen daha once kor olcan ben tlc aldım google tv düşeş geldı 15 k70 inç benim kardeşim takmışım
Benim telefon spin atmamak için elinden geleni yapıyor iPhone yeni model geldikçe eskisinin ömrü azalmaya programlı zatenAlmasak daha kötüydü telefon iphone 6 ile ömür mü geçerdi telefon foruma girerken şemmameye kalkıyordu
Bedava la 15k benim oda büyük aga kümeste kalmıyorum benSen daha once kor olcan ben tlc aldım google tv düşeş geldı 15 k
Simdi telefonu satıyorsun yarin fener Göztepe macina kg alip gelen parayla yeni telefon alip üzerini yiyorsunMantıken en iyisini yapmışsın bende kazandığımda iphone 16 pro max e yatırdım direk parayı he telefonu aldıktan sonra bi büyü mü oldu ne daha o şekil kazanamadık
Askerde 60 k aldıysa sadece az kurtulmussun sabah uyandıgında arkanda agrıyabılırdıAskerde bı lavuk beni 60k dolandırdı parayida alamiyom çok kötü bisey
Bak en büyük sorunumu söyleyim iphone 6 da slot oynayamıyordum heralde slot oynamaya başlayınca kazanamadık la sıkıntıyı şimdi çözdüm valla iphone 6 da telefon oyuna girip atıyordu çünküBenim telefon spin atmamak için elinden geleni yapıyor iPhone yeni model geldikçe eskisinin ömrü azalmaya programlı zaten
Benım oda kucuk kanka ev kıra 13 k puahahBedava la 15k benim oda büyük aga kümeste kalmıyorum ben
Erhan sen niye bizim kaybetmemizi ister gibi yorumlar yapıyon sürekli aqYuklu oynarsan küçük te olsan büyükte olsan belli bir kayıptan sonra büyük hirs yaparsın
Aynen gkhanım elde bi telefon var oda gitsin puahaSimdi telefonu satıyorsun yarin fener Göztepe macina kg alip gelen parayla yeni telefon alip üzerini yiyorsun
DoruAskerde 60 k aldıysa sadece az kurtulmussun sabah uyandıgında arkanda agrıyabılırdı