- 5,689
- 5,558
- 113
Kendi tükettiğini satmayan arkadaşlarım varLyrica satan köşe başı bekleyici var uyar mı
Kendi tükettiğini satmayan arkadaşlarım varLyrica satan köşe başı bekleyici var uyar mı
Öyle maalesef aga iyiye gidecek gibi bi izlenimde yok sonumuz hayır olsunEn güzeli dostum en guzeli benim bi alkolum var oda haftada birdi sagolsunlar ekonomin anasini aglattilar simdi 15 günde 1falan bu fiyatlarla nasil olacaksa reset çekiyorduk beyne iyi oluyordu
Annem yaşında ablaların tezgahları varKendi tükettiğini satmayan arkadaşlarım var
Hangi şehirAnnem yaşında ablaların tezgahları var
BalkesHangi şehir
Bizim burada tam yeri akıyo burdaBalkes
Zamanında la bu dandik seyi icmeyin dedigimiz şeyleri simdi alamaz olduk sen düşün tekelden la bozuk paralarla bira alıyorduk be hey gidi heyÖyle maalesef aga iyiye gidecek gibi bi izlenimde yok sonumuz hayır olsun
Başkanın çekilişinde sayfa aşağıya 5 dk sonra indi 310 kişi katılmış aq500 lira çekilişini bile 120 kişi beğeniyor forum bu ara çok fakir
Madrid yenerse 400 liram olacak 10 özel orana koddan çıkan 40 lirayı attım. Zamanında 1 1.5 basıyodum hiç gelmemişti 40 bastık ya gelir aqBaşkanın çekilişinde sayfa aşağıya 5 dk sonra indi 310 kişi katılmış aq
Kankam nasılsın 500 tl varmı trx te olurZamanında la bu dandik seyi icmeyin dedigimiz şeyleri simdi alamaz olduk sen düşün tekelden la bozuk paralarla bira alıyorduk be hey gidi hey
Olsa guvercinle bile yollarım sana benKankam nasılsın 500 tl varmı trx te olur
Kardeşim 20 bildirim ne benimi ozlediniz aq
Orası neresiBizim burada tam yeri akıyo burda
Baskanın cekılısı cıkmıs nasıl yokOlsa guvercinle bile yollarım sana ben
Vbete attik patladik kriptomu var anlamiyom o islerden kahpe monaco yatırdı 🤣Baskanın cekılısı cıkmıs nasıl yok
AdanaOrası neresi
Terim kardeşle seni andık çok kezKardeşim 20 bildirim ne benimi ozlediniz aq
Cikam 500 liranin tamamina çöküyor birde 🤣Baskanın cekılısı cıkmıs nasıl yok
Sövdü mü arkamdanTerim kardeşle seni andık çok kez