- 23,875
- 14,632
- 113
Jojo 10 özel oran açmıştı gs marsilya madrid kazanıra. Koddan 40 çıkmıştı onu bastım. Geliyo aq. 200 çıksa bassam gelmez
3 hesaptan kod alıyon bi de 2.kodu alamadım diye ağlıyon püüüübugün jojo'da matbet'te her hesap 1 tane aldırıyor ondan rahatlıkla alınıyor 3 hesap 6 kod aldım inan 200 tl toparlayamadım 6 kere 4 TL den oyuna girmeme rağmen şaka gibi aq
Ciddi sordum@Losers tokatçı @Metings1905 vip jigolo @Barrios katırla urfa sınırından silah kaçırıyor bildiklerim bu kadar
kayyum mu atadılar seni olm napcan meslekleriCiddi sordum
As dost
Eczacı lazım iş arıyorumkayyum mu atadılar seni olm napcan meslekleri
sus sen o etikete benim adımı yazmadıgın gün bittin benim için ortalama bugün yani hfgdhfd3 hesaptan kod alıyon bi de 2.kodu alamadım diye ağlıyon püüüü
Bilmiyorum dostEczacı lazım iş arıyorum
Herkes yolsuz muhabbete sardık biz de sende ne var ne yokNapiyonuz iyi geceler sansiniz bol olsun
Lyrica satan köşe başı bekleyici var uyar mıEczacı lazım iş arıyorum
Ayni yolsuzluk bendede var hatta herkeste var iyice batiyoruz herhalde ne tadi var hayatin nede ekonomi vs vsHerkes yolsuz muhabbete sardık biz de sende ne var ne yok
iddaa genel olarak saçma sapan sonuçlarla bitmeye başladı slotlarıda havaleyle beraber bitirdiler kod işi zaten bitti iyilik akımıda bitti artık piyasa bitti kısaca kankamAyni yolsuzluk bendede var hatta herkeste var iyice batiyoruz herhalde ne tadi var hayatin nede ekonomi vs vs
Kafa yapiyormu cidden ya bize lsd falan lazim sirinbabayi falan görürüz belki şansımız dönerLyrica satan köşe başı bekleyici var uyar mı
İnsanlarda parada bitti dost yetmiyor artik gelirler bu ekonomi ile insanlarda kumara sariyor 3 5 kazanirizda borcumuzu vs oderiz diye eskiden zevkineydi bu isler şimdi batakta insanlarin daha fazla batmasiniiddaa genel olarak saçma sapan sonuçlarla bitmeye başladı slotlarıda havaleyle beraber bitirdiler kod işi zaten bitti iyilik akımıda bitti artık piyasa bitti kısaca kankam
Yapıyordu en son son 6 aydır temizim bilmiyorum aga içki yi kimyasalı bıraktım şükürKafa yapiyormu cidden ya bize lsd falan lazim sirinbabayi falan görürüz belki şansımız döner
aynen sistemsel bi durum var genel olarak eskiden maks 3-4 gün yolsuz kalırdık şimdi ay oldu tık yokİnsanlarda parada bitti dost yetmiyor artik gelirler bu ekonomi ile insanlarda kumara sariyor 3 5 kazanirizda borcumuzu vs oderiz diye eskiden zevkineydi bu isler şimdi batakta insanlarin daha fazla batmasini
En güzeli dostum en guzeli benim bi alkolum var oda haftada birdi sagolsunlar ekonomin anasini aglattilar simdi 15 günde 1falan bu fiyatlarla nasil olacaksa reset çekiyorduk beyne iyi oluyorduYapıyordu en son son 6 aydır temizim bilmiyorum aga içki yi kimyasalı bıraktım şükür