Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,875
14,632
113
Jojo 10 özel oran açmıştı gs marsilya madrid kazanıra. Koddan 40 çıkmıştı onu bastım. Geliyo aq. 200 çıksa bassam gelmez

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,875
14,632
113
bugün jojo'da matbet'te her hesap 1 tane aldırıyor ondan rahatlıkla alınıyor 3 hesap 6 kod aldım inan 200 tl toparlayamadım 6 kere 4 TL den oyuna girmeme rağmen şaka gibi aq
3 hesaptan kod alıyon bi de 2.kodu alamadım diye ağlıyon püüüü

Gokhandgnc35

cabbar halleder bulursa halleder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,332
15,090
113
iddaa genel olarak saçma sapan sonuçlarla bitmeye başladı slotlarıda havaleyle beraber bitirdiler kod işi zaten bitti iyilik akımıda bitti artık piyasa bitti kısaca kankam
İnsanlarda parada bitti dost yetmiyor artik gelirler bu ekonomi ile insanlarda kumara sariyor 3 5 kazanirizda borcumuzu vs oderiz diye eskiden zevkineydi bu isler şimdi batakta insanlarin daha fazla batmasini

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
İnsanlarda parada bitti dost yetmiyor artik gelirler bu ekonomi ile insanlarda kumara sariyor 3 5 kazanirizda borcumuzu vs oderiz diye eskiden zevkineydi bu isler şimdi batakta insanlarin daha fazla batmasini
aynen sistemsel bi durum var genel olarak eskiden maks 3-4 gün yolsuz kalırdık şimdi ay oldu tık yok

Gokhandgnc35

cabbar halleder bulursa halleder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,332
15,090
113
Yapıyordu en son son 6 aydır temizim bilmiyorum aga içki yi kimyasalı bıraktım şükür
En güzeli dostum en guzeli benim bi alkolum var oda haftada birdi sagolsunlar ekonomin anasini aglattilar simdi 15 günde 1falan bu fiyatlarla nasil olacaksa reset çekiyorduk beyne iyi oluyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...