Herkes ölü bu gubHerkes kayboldu bi anda kesin para var bunlarda
Herkes ölü bu gubHerkes kayboldu bi anda kesin para var bunlarda
Ex zatebTrqncvdfa jojo
İkiyi vermedi hiçTrqncvdfa jojo
Bende istedim la yokluk iste pauhaBaşkandan da mi istiyon para harbi pesssssss
İsteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara kardeşimBende istedim la yokluk iste pauha
Baskan sinirsiz ban atsin diye şartları zorluyoruz iste pauahİsteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara kardeşim
Yatırım yaptığım siteleri tek tek gezdim geçen 2 siteden 2.5k eklemesi olmuştu şimdi 1 lira bile eklememistir püü bunlaaradaBaskan sinirsiz ban atsin diye şartları zorluyoruz iste pauah
Çarşamba dostİzinlisin yarın hemi @Valenciennes @Valencia1919
Ne gülüyorsun kardeşimJkshxtsgf @Valenciennes
Kod atalım dedik jojo random atar gibi kod atmışNe gülüyorsun kardeşim
İbanın kayıtlı olm zaten bi de iban mı isteyelim@Northe 4 etıket atmıssın hepsıde gereksız hıc bırı ıban ıstememk
Iste baska banka vereyım arada matbet kodu gırdım verdı la ne alakaİbanın kayıtlı olm zaten bi de iban mı isteyelim
Forumda herkesin işini gücünü bilen biri varmıİbanın kayıtlı olm zaten bi de iban mı isteyelim
bugün jojo'da matbet'te her hesap 1 tane aldırıyor ondan rahatlıkla alınıyor 3 hesap 6 kod aldım inan 200 tl toparlayamadım 6 kere 4 TL den oyuna girmeme rağmen şaka gibi aqIste baska banka vereyım arada matbet kodu gırdım verdı la ne alaka
@Losers tokatçı @Metings1905 vip jigolo @Barrios katırla urfa sınırından silah kaçırıyor bildiklerim bu kadarForumda herkesin işini gücünü bilen biri varmı